Kulttuurimarksilaiset kaapanneet vallan Hommafoorumilla!

Perussuomalaisten nykyisen europarlamentaarikon muinaisen blogin vieraskirjan pohjalle perustettuun Hommafoorumin on perinteisesti osannut luottaa.

Hommafoorumia lukiessa on saanut tietää, kuinka vihrevasemmistolaiset feministit hallitsevat suomalaista yhteiskuntaa käyttämällä Demla nimistä yhdistystä käsikassaranaan.

Niin ikään muun muassa joukkomurhaaja Anders Behring Breivikin manifestissaan lainaama salaliittoteoria siitä, kuinka kulttuurimarksilaiset ovat mädättäneet länsimaisia yhteiskuntia sisältäpäin 1960-luvulta lähtien, on saanut osakseen vankkaa kannatusta Hommafoorumilla.

Aikaisemmin hommafoorumilaiset ovat tienneet kuinka suhtautua kulttuurimarksilaisuuten — ja nähneet sitä vähän kaikkialla.

Salaliittoteorian mukaan kulttuurimarksilaisten ytimen muodosti niin sanottu Frankfurtin koulukunta, jonka jäsenet olivat edellisinä vuosikymmeninä analysoineet  länsimaista konservatiivista maailmakuvaa ja fascismin luonnetta yhdistämällä Freudin ja Marxin teorioita, ja alkoivat sitten villitsemään nuorisoa vallankumoukseen, ainakin jos uskomme vaikkapa teologian dosentti Juha "Ahvis" Ahviota.

Siksi järkytykseni oli suuri kun selaillessani Hommafoorumia huomasin joidenkin hommafoorumilaisten levittävän kulttuurimarksilaista propagandaa!

Esimerkiksi nimimerkki Veikko, joka on kirjoittanut Hommafoorumille lähes kolme ja puolituhatta viestiä, kehottaa katsomaan Peter von Baghin dokumenttaja ymmärtämättä, että kyseinen hiljattain edesmennyt henkilö oli ehkä Suomen merkittävin kulttuurimarksilainen.

Von Bagh ei ainoastaan kierrellyt erilaisissa vasemmistolaisissa tapahtumissa agitoimassa nuorempia sukupolvia, vaan hän kirjoitti suomalaisen kulttuurihistorian kaanonin dokumenteissaan, ja varsinkin teossarjassaan Sininen laulu, uusiksi kulttuurimarksilaisen suodattimen läpi hämärtäen aikaisempien sukupolvien suomalaiskansallisen perinnön nationalistisen tulkinnan.

Jos nimimerkki Veikko ei tiennyt Von Baghin kuuskytlukulaisesta taustasta ja siitä, että hän viimeksi kesällä julisti yhä uskovansa sosialismiin, niin nimimerkki Veikon mainostamat dokumentit sisälsivät niin paljon kultuurimarksilaisia viittauksia, että olisi silmien pitänyt avautua.

Esimerkiksi Oulu käsittelevässä dokumenteissaan Von Bagh sanoo armeijan aiheuttavan mielisairautta ja Helsinki, ikuisesti -elokuvassa osoittaa sympatiaa enemmän vuonna 1918 Suomenlinnaan vietyjä punavankeja kuin Mannerheimia kohtaan. Kapitalismin ja kulutusyhteiskunnan kritiikkiä esiintyy lähes joka toisessa lauseessa.

Dokumenttielokuvan Helsinki, ikuisesti päättää punkkariyhtye Problemsin? (jonka johtaja on nykyinen SDP:n kaupunginvaltuutettu) Katupoikien laulu, ei Jääkärinmarssi.

Kulttuurimarksilaisten salakavaluus ei ole ainoastaan siinä, että he antavat vasemmistolaisuudesta myönteisen kuvan, vaan he tulkitsevat myös oikeistolaista maailmaa omasta näkökulmastaan hämärtäen hommafoorumilaisten totuuden.

Kehotankin nimimerkki Veikkoa lukemaan vain ja ainoastaan Jussi Halla-ahon blogia sen sijaan, että katselisi Von Baghin dokumentteja, jotta tietäisi mikä on totuus!

Toisessa keskustelussa nimimerkki Emo, joka on kirjoittanut Hommafoorumilel yli 21 000 viestiä, tiedustelee koska juutalaisten kirjoittamat kirjat poistetaan yhdysvaltalaisesta kirjastosta, aivan kuin olisi tietämätön siitä, että niin sanotun Frankfurtin koulukunnan jäsenet — edellä jo mainittujen Freudin ja Marxin lisäksi — olivat lähes kaikki juutalaisia.

Eikö hommafoorumilaisten logiikan mukaan nimenomaan kulttuurimarksilaisten kirjat pitäisikin poistaa kirjastoista tai ainakin viedä takahuoneeseen?

Sieltä ne saisi lainaan vain ja ainoastaan erikoisluvalla, etteivät ne enää pääsisi synnyttämään uutta vihervasemmistolaista sukupolvea, joka haluaisi ottaa oppia esi-isiensä virheistä; pyrkiä rakentamaan minuuttaan ilman toiseuden poissulkemista, muukalaisuuden pelkoa.

Perussuomalaisten kansanedustaja ja Suomen Sisun puheenjohtaja Olli Immonenkin varmasti kommentoisi tähän, kuinka hommafoorumilaisten itsesuojeluvaisto, identiteetti ja itsetietoisuus on murentumassa kun eivät kykene erottamaan sitä, mikä on kulttuurimarksilaisuutta.

JiriNieminen
Tampere

Kirjoittaja on 40-vuotias yhteiskuntatieteiden tohtori, sosiologisesti suuntautunut politiikan tutkija ja yhteiskunnallinen aktiivi, joka liioittelee, härnää, väärinymmärtää ja pahoittaa mielensä Uuden Suomen blogipalvelun parhaimpia perinteitä noudattaen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu