Turkulaiset kurittavat lapsia

Tänään kello 18.00 alkaen kokoontuu Turun kaupunginvaltuusto vuoden viimeiseen kokoukseensa Aurakatu 2:ssa.

Kokouksen asialistalla ovat koulujen ja päiväkotien leikkaukset.

Turkulaisilla kaupunginvaltuutetuilla on nähtävästi pakonomainen tarve päästä kurittamaan turkulaisia lapsia, lakkauttamalla päiväkoteja ja viemällä pienokaisilta heidän sosiaaliset verkostonsa sekä ystävänsä.

Mikä turkulaisia oikein vaivaa?

Ensin haluavat tuhota kaupunkinsa kauniin keskustan – tai se mitä siitä on jäljellä Turun taudilta säästyneenä – kaikenmaailman toriparkeilla ja seuraavaksi ottavat kohteeksi lapset!

Olen varma, että Jeesuskin itkee tänään kun hän seuraa turkulaisia valtuutettuja internetin välityksellä, taivaassa Isän oikealla puolella.

Niin noloja turkulaiset ovat.

Turun valtuuston kokousta eli Olavi Mäenpää -showta voit siis seurata tämän linkin takaa kuudesta alkaen tai jos vielä kehtaat tunnustaa olevasi turkulainen, niin voit astella valtuustosaliin paikanpäälle kuuntelemaan turkulaisten kaupunginvaltuutettujen tarjoamaa makaaberia viihdettä.

JiriNieminen
Tampere

Kirjoittaja on 40-vuotias yhteiskuntatieteiden tohtori, sosiologisesti suuntautunut politiikan tutkija ja yhteiskunnallinen aktiivi, joka liioittelee, härnää, väärinymmärtää ja pahoittaa mielensä Uuden Suomen blogipalvelun parhaimpia perinteitä noudattaen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu