Voimmeko luottaa kenttäpiispaan?

Vapaan Suomen vapaata kansaa edustavat parlamentaarikot äänestivät sukupuolineutraalin avioliittolain puolesta marras- ja joulukuussa armonvuonna 2014.

Viikkoa myöhemmin rakastettu tasavallan presidenttimme Sauli Niinistö vahvisti allekirjoituksellaan avioliittolain muuttamisen 20. huhtikuuta 2015.

Sukupuolineutraali avioliittolaki astuu voimaan 1.3.2017.

Mutta kaikki eivät rakasta isänmaataan ja kunnioita esivaltaa.

Puolustusvoimien kenttäpiispa Pekka Särkiö on toistuvasti kirjoittanut Kotimaa 24:n blogissaan eduskunnan päätöstä vastaan irvokkain sanankääntein. Viimeksi eilen kirjoituksessaan hän puolustaa heteronormatiivisuutta ja vihjaa kannattavansa pakkostrerilisaatiota kuin rotutohtori: kenttäpiispan mukaan kaikilla ihmisillä ei ole oikeutta lisääntyä.

Jos Särkiö olisi kappalaisen viransijainen Urjalan seurakunnassa tai olisi saatananpalvonnan asiantuntijana Patmos lähetyssäätiössä, ei hänen näkemyksillään olisi mitään väliä: hän olisi Suomen evankelisluterilaisen kirkon sisäinen ongelma ja vapaa-ajattelijoiden Eroa kirkosta -palvelun matkaemäntä ja mannekiini.

Mutta kenttäpiispa ei saa palkkaa evankelisluterilaiselta kirkolta, vaan hän on muun sotilashenkilöstön tavoin valtion virkamies.

Siksi on esitettävä kysymys, kenen joukoissa kenttäpiispa seisoo, jos isänmaamme joutuu kriisiin.

Onko kenttäpiispa valmis puolustamaan länsimaisia ihmisarvoja ja sukupuolineutraalia avioliittoa, pohjoisen helleenejä miesten välisestä rakkaudesta ymmärtämättömiä ja sivistymättömiä idän barbaareja vastaan?

Vai myykö kenttäpiispa vapaan Suomen vapaat kansalaiset kolmesta kymmenestä hopeakolikosta, jos pahan imperiumi lupaa ulottaa niin sanotun homopropaganda lain eli palauttaa kehotuskiellon Suomeen, antaa lupauksen paluusta kenttäpiispan lapsuuden mielenmaisemiin, kekkoslovakialaiseen heteronormatiivisuuteen?

Kirjoitin jo aikaisemmin siitä, kuinka vajaa vuosi sitten Särkiö suuntasi mieluummin veljeilemään venäläisten kanssa kuin tuomitsi Krimin ryökälemäisen valtauksen.

Voimmeko luottaa kenttäpiispaan: totteleeko hän Suomen lakia enemmän kuin Vladimir Putinin hengenheimolaisten tahtoa, on syrjimättä virassaan ketään, sukupuolen tai seksuaalisen suuntautumisen takia kuten vapaan Suomen vapaan kansan enemmistön on päättänyt?

Jos yli 80% varusmiessukupolvesta on edellä mainituista asioista erimieltä kuin kenttäpiispa Särkiö, niin edesauttaako vai vahingoittaako hän höpinöillään nuorten miesten vankkumatonta maanpuolustustahtoa?

JiriNieminen
Tampere

Kirjoittaja on 40-vuotias yhteiskuntatieteiden tohtori, sosiologisesti suuntautunut politiikan tutkija ja yhteiskunnallinen aktiivi, joka liioittelee, härnää, väärinymmärtää ja pahoittaa mielensä Uuden Suomen blogipalvelun parhaimpia perinteitä noudattaen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu