Suomessa asuva radikaalisaarnaaja: "Minä katkaisen sinulta pään"

Olen edelleen hämmentynyt kun kuulin radiosta Suomessa asuvan radikaalisaarnaajan puhuvan surmaamisesta, pään katkaisemisesta ja kuinka "hengellinen" sodankäynti on tätä päivää.

Puhuessaan kyseinen radikaalisaarnaaja oli välillä kuin murtuisi kyyneliin, ja lauloi kuinka elävä "herran kansa" tänä päivänä voittaa Jumalan pilkkaajat ja häpäisijät.

Niin ikään hän puhui ihailevasti siitä kuinka eräskin alaikäinen lähti sotaan Lähi-idässä, vanhempien veljiensä estelyistä huolimatta, koska noudatti näin Jumalan tahtoa.

Kaiken lisäksi tämä Suomessa asuva radikaalisaarnaaja tekee työtä nuorten parissa kierrellen muun muassa peruskouluissa ja on toiminut jopa oikeudenkäynneissä asiantuntijana.

Jos et usko, että tällainen on mahdollista 2010-luvun Suomessa, niin kyseisestä radio-ohjelmasta löytyy nauhoite täältä.

JiriNieminen
Tampere

Kirjoittaja on 40-vuotias yhteiskuntatieteiden tohtori, sosiologisesti suuntautunut politiikan tutkija ja yhteiskunnallinen aktiivi, joka liioittelee, härnää, väärinymmärtää ja pahoittaa mielensä Uuden Suomen blogipalvelun parhaimpia perinteitä noudattaen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu