Perussuomalaisten sijaan Olavi Mäenpää Turullakin on unelma -mielenosoitukseen

Kuluneella viikolla järjestettiin Meillä on unelma -mielenosoitukset Helsingissä (yli 15 000 osallistujaa) ja Tampereella (yli 1 000 osallistujaa). Niitä voidaan pitää saavutuksina, koska suomalaisilla ei ole tapana kovin herkästi lähteä kadulle marssimaan.

Samanlaisiin väkimääriin pääsivät lähinnä naisten seksuaalista itsemääräämisoikeutta puolustanut ja seksuaalista ahdistelua vastustanut Slutwalk -mielenosoitus neljä vuotta sitten sekä Yhdysvaltojen vastainen mielenosoitus vuonna 2003 Irakin sodan aattona.

Nyt myöhäisheränneet turkulaiset ovat niin ikään puuhaamassa omaa Meillä on unelma -mielenosoitusta Suomen Turkuun.

Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja BB-Sebastian on jo kuulemma tarjoutunut puhumaan monikulttuurisuutta puolustavassa ja rasismia vastustavassa mielenosoituksessa.

Näin vapaan Tampereen vapaana kansalaisena haluan kuitenkin kehottaa turkulaisia valjastamaan omat piilevät turkulaiset voimavaransa mielenosoitukseen ja kieltäytymään ulkopuolisesta, tässä tapauksessa oululaisesta, avusta.

Tällä piilevällä turkulaisella voimavaralla tarkoitan luonnollisesti Suomen kansan sinivalkoisten (SiVaRi) puheenjohtajaa ja turkulaista pitkänlinjan kaupunginvaltuutettu Olavi Mäenpäätä.

Valtuutettu Olavilla on todella pitkänlinjan syvällinen tietotaito ja henkilökohtainen asiantuntemus suomalaisesta rasismista. Mäenpää oli niin sanotusti alan miehiä jo ennen kuin kaiken maailman Olli Immoset, Jussi Halla-ahot, Sebastian Tynkkyset tai Laura Huhtasaaret olivat edes syntyneet.

Eivätkä nämä viimeksi mainitut perussuomalaiset edelleenkään pärjää Olaville kun rasismista, muukalaisvihamielisyydestä ja salaliittoteorioista aletaan tosissaan vääntämään, tai siis niin kun kunnolla otetaan yhteyttä asianajajiin ja työllistetään Turun käräjäoikeutta kunnianloukkauksin.

Turkulaiset! Olavi Mäenpää itseoikeutetusti juhlapuhujaksi Turun Meillä on unelma -mielenosoitukseen, ei mitään perussuomalaisia amatöörejä.

JiriNieminen
Tampere

Kirjoittaja on 40-vuotias yhteiskuntatieteiden tohtori, sosiologisesti suuntautunut politiikan tutkija ja yhteiskunnallinen aktiivi, joka liioittelee, härnää, väärinymmärtää ja pahoittaa mielensä Uuden Suomen blogipalvelun parhaimpia perinteitä noudattaen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu