Timo Soini ei hyväksy väkivaltaa – kuinka käy maanpuolustuksen?

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini kirjoitti viikonloppuna tyylilleen uskollisena plokiinsa, ettei "hyväksy väkivaltaa missään muodossa" ja tarkensi pitävänsä ihmiselämää "pyhänä kohdusta hautaan", kuten jokainen voi itse käydä lukemassa täältä.

Tällainen puhe voi ehkä olla mannaa Jussi Halla-ahon tai Olli Immosen kaltaisille entiteeteille, jotka eivät kumpikaan ole suorittanut asepalvelusta.

Mutta me isänmaalliset armeijan kunnialla läpikäyneet ja sotilasvalan vannoneet vapaan Tampereen vapaat kansalaiset ihmettelemme tällaista kielenkäyttöä ja kysymme, onko Suomen kansa ansainnut ensimmäisen pasifistin ja gandhilaisen ulkoministerinsä? Kuinka käy Suomen maanpuolustuksen kun vuosisatainen perivihollinen uhkaa, jos väkivaltaa ei kerta enää hyväksytä missään muodossa?

JiriNieminen
Tampere

Kirjoittaja on 40-vuotias yhteiskuntatieteiden tohtori, sosiologisesti suuntautunut politiikan tutkija ja yhteiskunnallinen aktiivi, joka liioittelee, härnää, väärinymmärtää ja pahoittaa mielensä Uuden Suomen blogipalvelun parhaimpia perinteitä noudattaen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu