Miksi perussuomalaista ei kiinnosta työnteko?

Tänään torstaina 15. lokakuuta armonvuotta 2015 joutui keskustalainen sveitsiläissyntyinen liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner tekemään perussuomalaisten työt, kun oikeus- ja työministeri Jari Lindströmiä ei kiinnostanut, kuten Yle asiasta uutisoi.

Haastatteluissa Jartsa on kertonut, että hän kiinnostui politiikasta saatuaan potkut paperitehtaalta ja petyttyään sosiaalidemokraatteihin. Hän punnitsi perussuomalaisten ja vasemmistoliiton väliltä, valitsi puolueekseen perussuomalaiset (onneksi) ja loppu onkin historiaa.

Tämän päivän tapahtumaketju herättää kysymyksen siitä, miksi Lindström sai aikoinaan potkut paperitehtaalta. Ehkä tuolloinkaan ei Jari-herralla työnteko maistunut?

Perussuomalaiselle ministerille tiedoksi: työnteko ei aina ole kivaa, mutta jonkin on sitä tehtävä.

Sitä paitsi ministeri on virkamies, hän ei aja omia etujaan tai mielipiteitään, vaan on kansanpalvelija ja käyttää julkista valtaa, toteuttaa niitä päätöksiä, joita kansan valitsema eduskunta on määrännyt hänen toteuttamaan.

 

JiriNieminen
Tampere

Kirjoittaja on 40-vuotias yhteiskuntatieteiden tohtori, sosiologisesti suuntautunut politiikan tutkija ja yhteiskunnallinen aktiivi, joka liioittelee, härnää, väärinymmärtää ja pahoittaa mielensä Uuden Suomen blogipalvelun parhaimpia perinteitä noudattaen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu