Paljastuiko Aito avioliitto -kansalaisaloite Neuvostoliiton peiteoperaatioksi?

Perustuslakivaliokunta antoi tänään lausunnon Aito avioliitto -kansalaisaloitteeseen.

Aito avioliitto -kansalaisaloitteen tavoitteena on kumota nyt 1.3.2017 voimaan astuva sukupuolineutraali tai tasa-arvoinen avioliittolaki.

Teologian dosentti Juha Ahvion mukaan sukupuolineutraali tai tasa-arvoinen avioliittolaki on kulttuurimarxilaisten piirien salajuoni.

Kulttuurimarxilaiset pohjustavat kommunistista vallankumousta

Sukupuolineutraalilla tai tasa-arvoisella avioliitolla he hapattavat juutalaiskristillisen arvopohjan.

Selkosuomeksi perustuslakivaliokunnan lausunto tarkoittaa sitä, että Aito avioliitto -kansalaisaloite jätettiin eduskunnalle liian myöhään.

Periaatteellista estettä sen käsittelyyn lakivaltiokunnassa ei ole.

Mutta sukupuolineutraali avioliittolaki ennättää astua voimaan ennen kuin sen kumoamista ehdottava Aito avioliitto -kansalaisaloite tulee suureen saliin äänestykseen (tai ainakaan presidentinesittelyyn), ja on siten ristiriidassa perustuslain kanssa.

Perustuslain mukaan ei voi olla tilannetta, missä joidenkin samaa sukupuolta olevien avioliitot olisivat hyväksyttyjä, mutta toisten ei.

Ihmisten on oltava tasavertaisia lain edessä.

Toki perustuslakia voidaan muuttaa siten, etteivät ihmiset olisi tasavertaisia lain edessä.

Siihen tarvittaisiin 5/6 enemmistö eduskunnasta.

Seuraa kysymys:

Viivyttelivätkö Aito avioliitto -kansalaisaloitteen puuhamiehet Pasi Turunen ja Jukka Rahkonen tahallaan hämätäkseen Suomen Siionia?

Se olisi voitu jättää eduskunnalle monta kuukautta aikaisemmin.

Jos he olisivat sen tehneet, olisi sukupuolineutraali eli tasa-arvoinen avioliittolaki ollut mahdollista kumota ilman perustuslain kumoamista.

Ovatko Turunen ja Rahkonen kulttuurimarxilaisia KGB:n agentteja ja paljastuiko nyt Aito avioliitto -kansalaisaloite vain ja ainoastaan Neuvostoliiton peiteoperaatioksi?

Koska nyt vaihtoehtoina on joko Aito avioliitto -kansalaisaloitteen käsittelyn keskeyttäminen tai Suomen tasavallan juutalaiskristillisestä perinteestä ponnistavan perustuslain kumoaminen; luopuminen tasavertaisuudeesta lain edessä, tien auraaminen antikristukselle sotajoukoille.

JiriNieminen
Tampere

Kirjoittaja on 40-vuotias yhteiskuntatieteiden tohtori, sosiologisesti suuntautunut politiikan tutkija ja yhteiskunnallinen aktiivi, joka liioittelee, härnää, väärinymmärtää ja pahoittaa mielensä Uuden Suomen blogipalvelun parhaimpia perinteitä noudattaen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu