Suomeen on syntynyt ensimmäinen no-go-zone

Niin sanotun maahanmuuttokriittisen liikkeen suurin ongelma Suomessa on ollut se, että huolimatta yli 32 000 turvapaikanhakijan tultua Suomeen heti perussuomalaisten noustua hallitukseen vuonna 2015, ei Suomeen ole vieläkään saatu niin sanottua no-go-aluetta epäonnistuneen maahanmuuttopolitiikan näyteikkunaksi.

No-go-zonen epämääräisellä käsitteellä tarkoitetaan sellaista aluetta, jonne viranomaiset miettivät kahteen kertaan, että kannattaako sinne mennä.

Jos perussuomalaiset yhdessä kokoomuksen ja keskustan kanssa eivät ole onnistuneet luomaan Suomeen vielä yhteen no-go-zonea, niin Suomi Ensin -liikkeen aktiivit – tai ainakin Marco de Wittin eli Mr. Mimen alias Maidanin sankarin seuraajat – ovat onnistuneet tässä tehtävässä.

Tänään nimittäin Helsingin Sanomat kirjoitti siitä, kuinka Helsingin kaupungin puhtaanapitolaitos on päättänyt, että Rautatientorin pohjoista nurkkaa ei käydä toistaiseksi siivoamassa, koska kyseisen niin sanotun Suomi Maidanin ”mielenosoittajat” häiritsevät ihmisiä työssään. He kuulemma huutelevat törkeyksiä suomalaisille työtä tekeville ihmisille ja vielä kirjoittavat näitä herjaavia juttuja interwebin ihmeelliseen maailmaan, mm. MV-lehteen.

Jo aikaisemmin poliisi on tehnyt kaikesta päätellen ratkaisun, että Rautatientorin pohjoisosassa olevassa leirissä käydään vain ja ainoastaan vahvistetuin joukoin, vaikka Marco de Witt eli Mr. Mime alias Maidanin sankari haukkuisi poliisin tuttuun tapaansa mätäpädäksi ja suvakkimuslimeiksi; soittaisi numeroon 122, uhkaisi poliiseja kansan tuomioistuimella ja kuvaisi näitä reviteltäviksi – siihen Iljan Janitskinin julkaisuun.

Onneksi olkoon Suomi Maidan, olette luoneet Suomeen ensimmäisen no-go-zonen!

JiriNieminen
Tampere

Kirjoittaja on 40-vuotias yhteiskuntatieteiden tohtori, sosiologisesti suuntautunut politiikan tutkija ja yhteiskunnallinen aktiivi, joka liioittelee, härnää, väärinymmärtää ja pahoittaa mielensä Uuden Suomen blogipalvelun parhaimpia perinteitä noudattaen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu