Miksi matupatja Mannerheim ei kelpaa suvakeille?

Tänään on kohistu siitä, kun Iltasanomat on luetellut hankkeita, joihin valtioneuvoston asettama Suomi 100 vuotta -toimikunta on tai ei ole myöntänyt avustuksia.

Eniten niin sanotuissa isäm maallisissa piireissä on kauhisteltu sitä, kun Carl Gustav Emil Mannerheimiin viittaava tapahtuma ei saanut rahoitusta.

Hommafoorumilla ollaan varmoja, että kyseessä on kaikenmaailman vihervasemmistolaisten salajuoni, onhan raptori-artisti Paleface kyseisen toimikunnan jäsen ja raptori-musiikki on tunnetusti moninaisuutta ylistävää amerikkalaista kulttuuri-imperialismia.

Niin ikään kaikenmaailman maahanmuuttokriitikot kutsuvat vanhempia naisia, jotka seuraavat Oscar Schindlerin tai Raoul Wallenbergin esimerkkiä majoittaen pakolaisia, matupatjoiksi tai suvakkihuoriksi.

Ainakin vihervasemmistolaisuudelle on ominaista homoseksuaalisuuden hyväksyminen.

Hommafoorumilla esitetään jopa kulttuurimarxilaisten eli juutalaisten intellektuellien pyrkivän homoseksuaalisuudella tuhoamaan länsimaiset yhteiskunnat.

En tiedä oliko Mannerheim matupatja. Mutta Pispalan Rajaportin saunalla on kerrottu hänellä olleen kirgisialainen sotilaspalvelija tai siis majoittaneen häntä luonaan.

Mannerheimin siskot olivat kumpikin lesboja, ja Carl Gustaville tämä oli ok.

Samoin Mannerheimilla oli myös useita juutalaisia ja muhamettilaisia ystäviä, ei ainoastaan hänen palvellessaan Pietarissa, vaan hän esimerkiksi kiitti toisen maailmansodan jälkeen Suomen armeijassa palvelleita muslimeja kutsuen Koraania pyhäksi kirjaksi.

Kysymys kuuluu, jos tämä kaikki pitää paikkaansa, niin miksi sitten Mannerheimin kaltainen matupatja olisi ongelma punavihreälle Suomi 100 vuotta -toimikunnalle kuten maahanmuuttokriittiset väittävät hänen olevan?

Mannerheiminhan luulisi edellä kuvatun perusteella olevan monikulttuurisuuden ruumiillistuma tai siis sellainen matkaemäntä ja mannekiini.

Nähdäkseni tähän dilemmaan on kaksi vastausta:

(a) Kaikenmaailman hommafoorumilaisten, Suomi ensin -aktiivien ja niin sanottujen isäm maallisten piirien sumea logiikka pettää;

tai

(b) vihervasemmistolaisille on ongelma se, että vuonna 1917 – kyllä, nyt vietetään Suomen satavuotisjuhlaa eikä esimerkiksi toisen maailmansodan vuosipäivää – hän palveli Venäjän keisarin henkivartiokaartissa samaan aikaan kun Venäjän hallinto pyrki tukahduttamaan fennomaanisen liikkeen Suomessa väkivaltaisesti ja venäläistämään suomalaiset.

Nimittäin jo aikoinaan Saksassa jääkärikoulutuksen saaneet suhtautuivat epäilevästi Mannerheimin kaltaiseen ”ryssänkenraaliin”, joka vain muutamia kuukausia ennen Suomen itsenäistymistä oli henkeen ja vereen keisarin puolella ja fantasioi Suomesta osana Venäjää.

Ehkä Suomi 100 vuotta -toimikunta on isänmaallisempi kuin kaikenmaailman hommafoorumilaiset ymmärtävätkään?

JiriNieminen
Tampere

Kirjoittaja on 40-vuotias yhteiskuntatieteiden tohtori, sosiologisesti suuntautunut politiikan tutkija ja yhteiskunnallinen aktiivi, joka liioittelee, härnää, väärinymmärtää ja pahoittaa mielensä Uuden Suomen blogipalvelun parhaimpia perinteitä noudattaen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu