James Hirvisaari: perussuomalaiset ja kansallissosialismi samaa sektoria!

Nyt se on sitten virallista. Perussuomalaisten entinen kansanedustaja James Hirvisaari on tänään, perjantaina klo 9:31:44, 23. helmikuuta, armonvuonna 2018, myöntänyt sen väittämän oikeaksi mitä kaiken maailman dankoivulaaksot ovat sanoneet viimeiset kymmenen vuotta.

Hirvisaari kirjoittaa: ”niin, että Homma, Sisu, FDL, SOO, PS, Lokka&Wiik, SKE, Rajakit ym ja myös PVL olisi kaikki nähtävä laajassa mielessä skenen sektoreina”.

Hommafoorumi on perussuomalaisten nykyisen puheenjohtajan ja sivarin Jussi Halla-ahon blogin vieraskirjan pohjalle perustettu niin sanottu maahanmuuttokriittinen keskustelupalsta.

Suomen Sisu on entinen Suomalaisuuden liiton nuorisojärjestö, jonka perussuomalaiset nuoret ja heidän hengenheimolaiset kaappasivat ja se erotettiin Suomalaisuuden liiton jäsenyydestä.

FLD ja SOO ovat katutappelujärjestöjä.

Perussuomalaiset on puolue, joka perustettiin Suomen maaseudun puolueen konkurssipesälle sen jälleen kun puolueen varat oli siirretty sen entisen johdon pankkitileille.

SKE on Suomi Maidanin spin off -huurmorisarja Youtubessa, samoin Lokka & Wiik.

PVL eli Pohjoismainen vastarintaliike on taasen järjestö, jonka tehtävänä on kumota kapitalistinen ja demokraattinen yhteiskuntajärjestys sekä hävittää Suomi kansallisvaltiona. Tilalle kyseinen järjestö tavoittelee Pohjoismaista ylikansallista liittovaltiota tyyliin Kalmarin Unioni, sosialistista taloutta ja totalitaarista yksipuolujärjestelmää ilman kansalaisoikeuksia ja sananvapautta.

Hirivsaari vielä tarkentaa, että edellä mainitusta tosiasiasta eli näiden järjestöjen henkisestä liittoumasta ”’irtisanoutumiset’ ovat mielestäni vahingollisia ja säälittäviä”.

JiriNieminen
Tampere

Kirjoittaja on 40-vuotias yhteiskuntatieteiden tohtori, sosiologisesti suuntautunut politiikan tutkija ja yhteiskunnallinen aktiivi, joka liioittelee, härnää, väärinymmärtää ja pahoittaa mielensä Uuden Suomen blogipalvelun parhaimpia perinteitä noudattaen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu