Tämäkö ratkaisi Ilja Janitskinin Suomeen luovuttamisen?

Tänään on kerrottu Andorran oikeusistuimen sallineen Ilja Janitskinin alias El presidenten luovuttamisen Suomeen polpon kuulusteltavaksi mahdollisista rikossyytteistä.

El presidente tuli tunnetuksi siitä, että hän sai 2000-luvun alussa yhden numeron aikaan Jussi "vedän kokaa nokkaan" Ahteen kanssa Absolute nimistä ilmaisjulkaisua.

Sittemmin El presidenten väitetään toimineen myös MV-lehden päätoimittajana, mihin myös mahdolliset rikossyytteet mm. tekijänoikeusrikkomuksista liittyvät.

Nyt onnistunut yritys saada El presidenten polpon kuulusteltavaksi Suomeen oli jo kolmas: ensimmäinen tapahtui lokakuussa, toinen joulukuussa.

Aikaisemmissa tapauksessa oikeus oli hylännyt Suomen sosialistisen valtion pyynnön luovuttaa Suomen viimeistä kansallismielistä sananvapauden puolustajaa telkien taakse.

Mikä nyt sitten on muuttunut, että George Soros sai tahtonsa läpi ja vapauden viimeinen linnake Suomessa tukahdutetaan?

Löytyykö vastaus tästä Tommi Parkkosen Iltalehdelle ottamasta kuvasta?

Kyse on siis kuvassa El presidenten oikealla puolella olevasta papattajasta.

Viime vuoden jouluun asti kyseinen papattaja oli El presidenten ylimpiä tukijoita Suomessa ja kävi jopa pitämässä Andorrassa tiedotustilaisuuden paikalliselle medialla siitä, että El presidente on kohta Suomen tasavallan presidentti ja siksi häntä vainotaan.

Mutta sitten papattajalla ja El presidentellä menivät sukset ristiin.

Loppu on historiaa: Soros sai Andorrassa tahtonsa läpi, El presidente luovutetaan polpon kidutettavaksi sekä Demlan tuomittavaksi, ja taas kansallismielisten juonet epäonnistuivat.

JiriNieminen
Tampere

Kirjoittaja on 40-vuotias yhteiskuntatieteiden tohtori, sosiologisesti suuntautunut politiikan tutkija ja yhteiskunnallinen aktiivi, joka liioittelee, härnää, väärinymmärtää ja pahoittaa mielensä Uuden Suomen blogipalvelun parhaimpia perinteitä noudattaen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu