Herra Hakkarainen – matun stereotypia?

Herra Hakkarainen on päässyt jälleen julkisuuteen. Nyt hänen epäillään huijanneen kansanedustajille räätälöityä asumistukea kuin Paavo Väyrynen jalasmökillään 1980-luvulla.

Matu eli maahantunkeutuja on hommafoorumilaisten ja muiden haittakansallismielisten slangia.

Sillä tarkoitetaan turvapaikanhakijoita ajalta, jolloin perussuomalaiset olivat hallituksessa ja rajat auki. Tolkun ihmiset tunnistavat rasistit siitä, että nämä eivät kykene puhumaan turvapaikanhakijoista neutraalisti ja rationaalisesti, yksilöinä, vaan käyttävät kyseistä ilmaisua.

Hommafoorumilla ja haittakansallismielisten skriimeillä matuihin liitetään steretypioita; seuraavassa lista asioita, joista tunnemme herra Hakkaraisen.

(1) Matut ovat varkaita; tiedämme herra Hakkaraisen törkeästi varastaneen Suomussalmen ehtoollishopeat. Tämä tapahtui samana vuonna kun evankelisluterilainen kirkko hyväksyi naispappeuden kuin protestina sotiemme veteraanien perintöä kohtaan.

(2) Hommafoorumilaisten ja muiden haittakansallismielisten mukaan matut ovatkin konservatiiveja. He eivät hyväksy hyväksy homoja ja länsimaista tasa-arvokäsitystä.

Myös Herra Hakkarainen on eduskunnassa vastustanut sukupuolineutraalia avioliittolakia ja hommafoorumilta olemme saaneet lukea siitä, kuinka naiset ovat pilanneet maailman, ja jotkut ovat jopa sitä mieltä, että naisilta pitäisi viedä äänioikeus.

Sen sijaan islamilaisessa maailmassa tasa-arvo ei ole mennyt liian pitkälle, vaan miehet on miehiä ja naiset naisia, feminismiä ei ole ja vanhoja jumalia kunnioitetaan ja ollaan isänmaallisia.

Kaiken lisäksi miehellä voi olla useampia vaimoja kuin hommafoorumilaisen märässä päiväunessa tai siis pyörittää useampaa naista ja perhettä yhtäaikaisesti kuin Jussi Halla-aho ja antaa yhteiskunnan maksamien lapsilisien juosta.

(3) Matut kuulemma käyttävät yhteiskunnan tukia väärin, vähän samalla tavoin kuin mistä herra Hakkarainen on nyt jäänyt kiinni. Paitsi todennäköisesti herra Hakkarainen pääsee kuin koira veräjästä, ja niin pääsevät hommafoorumilaisten mukaan matutkin.

Tosin alempien yhteiskuntaluokkien saamia tukiaisia stalkataan monta kertaa ahkerammin kuin ylä- tai keskiluokan saamia tulonsiirtoja.

(4) Hommafoorumilaistenja muiden haittakansallismielisten mukaan naisten seksuaalinen ahdistelu ja häirintä on matujen harrastus.

Näiden mielestä kun naiset vähän niin kuin itse kerjäävät sitä kehdatessaan sanoa vastaan haittakansallismielisille miehille eivätkä pysy kotona leipomassa pullaa ja olemaan hiljaa, tai jos eivät kerjää, niin kyllä taekwondon maailmanmestarin pitäisi seksuaalinen ahdistelija kyetä selättämään tai ei ainakaan viedä asiaa julkisuuteen, koska seksuaaliselle ahdistelijalle voi tulla paha mieli kuin taharrus gamaea eduskunnassa harrastavalle herra Hakkaraiselle.

Perussuomalasiet poliitikot ovat kuvaavasti julkisuudessa profiloituneet vastustamalla raiskausrikoksen tunnnusmerkkien tarkentamista.

On esitetty, että seksiin pitäisi olla kummankin osapuolen selkeä suostumus.

Haittakansallismielisten mielestä tällainen sopimus tai suostumuksen ilmaisu haittaa liikaa haittakansallismielistä seksiä: sitä kun ei voisi enää tehdä vähän niin kuin yllättämällä ilman, että voi joutua syytteeseen raiskauksesta.

Arvaatte varmaan mikä on tämän kirjoituksen johtopäätös: aina kun luen Hommafoorumia tai seuraan haittakansallismielisten skriimejä ja kuulen heidän puhuvan matuista, tiedän näiden edellä mainittujen oikeasti kertovan jotain itsestään.

Matu ei tarkoitakaan maahantunkeutujaa vaan se on eufemismi hommafoorumilaisen ja muiden haittakansallismielisten peilille heidän katsoessaan siitä itseään.

JiriNieminen
Tampere

Kirjoittaja on 40-vuotias yhteiskuntatieteiden tohtori, sosiologisesti suuntautunut politiikan tutkija ja yhteiskunnallinen aktiivi, joka liioittelee, härnää, väärinymmärtää ja pahoittaa mielensä Uuden Suomen blogipalvelun parhaimpia perinteitä noudattaen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu