Päivi Räsänen puolustaa pedofiliaa?

Iltalehti kirjoittaa, kuinka kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsäsen mielestä – hän viittaa Jyväskylän yliopiston kasvatustieteen professori Tapio Puolimatkan aikaisempaan kirjoitukseen – "mielikuvat seksuaalisen suuntautumisen synnynnäisyydestä ja muuttumattomuudesta luovat perustan pedofiilien seksuaalioikeuksien puolustamiseksi".

Tämä Räsäsen esittämä Puolimatkan apologia herättää kysymyksen:

Onko Räsäsen mielestä heteroseksuaalisuus muuttumaton vai muuttuva, ja jos se muuttumaton tai luomisjärjestyksen mukainen ja oikea seksuaalisuuden muoto, niin eikö se nimenomaan silloin luo perustaa pedofilian puolustamiseksi Puolimatkan logiikan mukaan?

Ehkä tämä havainto selittää sen, että Jumala itsekin kävi täyttämässä pyhällä hengellä – kuten asia siveästi ilmaistuna lausutaan – Marian tämän ollessa alaikäinen, ja lupaa kysymättä. Nykyään jos Jumala yrittäisi samaa uudelleen, niin hän joutuisi siitä vankilaan!

Tai sitten Räsänen tuli juuri myöntäneeksi postmodernin eetoksen, ettei heteroseksuaalisuus ole sen luonnollisempi, synnynnäisempi tai muuttumattomampi seksuaalisuuden muoto kuin mitkään muutkaan seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden ilmaisun tavat.

JiriNieminen
Tampere

Kirjoittaja on 40-vuotias yhteiskuntatieteiden tohtori, sosiologisesti suuntautunut politiikan tutkija ja yhteiskunnallinen aktiivi, joka liioittelee, härnää, väärinymmärtää ja pahoittaa mielensä Uuden Suomen blogipalvelun parhaimpia perinteitä noudattaen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu