Hommafoorumilaisten vaikea uusivuosi

Me suomalaiset vietimme iloisesti uuden vuoden aattoa: raketteja ammuttiin, nakkeja ja perunasalaattia syötiin sekä juomia juotiin, vietettiin aikaa ystävien seurassa.

Niin ikään uudenvuoden päivänä nukuimme pitkään, kuuntelimme tasavallan presidentin uudenvuoden puheen sille nyökkäillen, minkä jälkeen käänsimme kanavan YLE Teemalle komisario Palmuja katsellen pitkälle iltapäivään ja söimme makkaraperunoita.

Sen sijaan hommafoorumilaisilla näyttää olleen ikävää.

Tasavallan presidentin puhe ei miellyttänyt – suomalaiset pitivät puheesta, hommafoorumilaisista yli 80% on pitänyt puhetta huonona tai erittäin huonona – ja rakettejakin ampuneiden täytyi olla maahanmuuttajia.

Seuraavassa muutama esimerkki, kuinka hommafoorumilaiset ovat mestarinsa ohjeita noudattaen jälleen kerran uhriutuneet ja pahoittaneet mielensä:

Nimimerkki Nuiva kansalainen edustaa hommafoorumin miedompaa eli suojeluskuntamiehenkin edustamaa linjaa kirjoittaessaan:

Tyypillistä Nynnystöä. Täynnä epäselvää ja ympäripyöreää sanailua, joka ei loppujen lopuksi sano yhtään mitään. On siinä meillä ’arvojohtaja’.”

Sen sijaan Pentecost tykittää jo tutummin edustaäen sitä sangen isoa ja sakeaa joukkoa hommafoorumilaisia, jotka eivät kykene enää selittämään maailmaa ilman salaliittoteorioita väännettyään itsensä solmuun:

Päätellen Saulin toimista, päätöksistä ja pitkästä poliittisesta urastaan Suomen tuhoamiseksi ja luovuttamiseksi globalisaation alttarille uhrilampaaks.”

Tai ovat kuin perussuomalaisten kansanedustaja Jani Mäkelä, eli eivät ymmärrä:

Oikea kysymys kuuluu, miksi suomalaiset valitsevat tälläisiä johtajia itselleen?”

Hommafoorumin yhtenä ahkerimpana kirjoittajana nimimerkki Golimar tulee jälleen kertoneeksi totuuden foorumin käyttäjien todellisen näkemyksen sananvapaudesta:

”€Urostoliiton satraappi Sauli Niinistö voi mennä tunkiolle polkemaan Valtterin polkupyörää ja pitää turpansa kiinni.”

Tomatoface taasen paljastaa hommafoorumilaisten käsityksen demokratiasta, tasavallan presidentistä, joka valittiin muutama vuosi siten virkaansa jo ensimmäisellä kierroksella:

Koko kansan presidentti my a$$.”

Nimimerkki globalisti on sitä mieltä, että Sauli Niinistö on oikeasti vasemmistolainen tai globalisaatio on vasemmistolaisuutta, ei kapitalismiin nivoutuva ominaisuus. Ehkä hommafoorumialiset tunsivatkin olonsa kotoisammaksi ihailemassaan Neuvostoliitossa ja suljetussa taloudessa?

Niinistö on ollut aina Vasemmisto-Globalisti presidentti.”

Nimimerkki Tuomion enkeli vetää oikeastaan hommafoorumilaisuuden ytimen yhteen toteamalla, tai siis hommafoorumihan perustettiin siksi, että piti käydä vain ja ainoastaan rationaalista maahanmuuttokeskustelua henkilökohtaisuuksiin menemättä tai ilman tunteilua, vai miten se meni:

Surkea presidentti ja ihminen. – – Puhekin oli aivan paska,”

Tai siis nimimerkki Swen of Sweden osoittaa sen, kuinka isänmaallisia hommafoorumilaiset oikeasti ovat ja mitä ajattelevat Suomen puolustusvoimien ylipääliköstä.

Puhe oli todella opettavainen siltä osin, että minäkin opin tästä puheesta, että Sauli Niinistöä on todella syytä vihata ja halveksia syvästi.”

Hommafoorumi on kyllä loputon huumorin lähde, kun sitä näin ulkopuolisena seuraa säännöllisen epäsäännöllisesti. Toisaalta sitä ajattelee miten rasittavaa olisi itse olla hommafoorumilainen kun ei ainoastaan seinät vaan koko maailma on kaatumassa päälle. Ei näe mitään iloa elämässä.

Onneksi suomalaiset eivät ole hommafoorumilaisia.

+15
JiriNieminen
Tampere

Kirjoittaja on 40-vuotias yhteiskuntatieteiden tohtori, sosiologisesti suuntautunut politiikan tutkija ja yhteiskunnallinen aktiivi, joka liioittelee, härnää, väärinymmärtää ja pahoittaa mielensä Uuden Suomen blogipalvelun parhaimpia perinteitä noudattaen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu