Huikean lentopistetarjouksen uskotaan voittavan COVID-pelon ?

Lufthansa tarjoaa nyt viisinkertaiset pisteet, jos lentää Suomen ja Saksan välillä ennen syyskuun loppua.  Normaaleissa markkinatilanteissa tuplapistetarjouksetkin ovat harvinaisia, mutta nyt täkyrajaksi on nostettu 5 x. Rajoituksia kuitenkin on. Lauantaiaamuna sähköpostiin tulleessa tarjouksessa pisteiden pohjana on eurohinnoittelu, joka ilmeisesti merkitsee viisinkertaista tuottoa aiempaan pisteperusteeseen verrattuna. Asiakkaat, joilla ei ole Lufthansalla tasoa, saavat 20 pistettä per euro, ja tasoasiakkaat 30 pistettä.  Tarjouksessa on asetettu kuitenkin kahdeksan matkan yläraja edun käytölle, ja etu koskee vain economy-luokkaa.   LH:n Miles & More -jäsennumero on annettava jo ostovaiheessa.  Tarjoukseen on rekisteröidyttävä ja muitakin rajoituksia on.

Ministeri Lintilä sanoi viikolla toimittajille Säätytalon portailla, ettei Suomi voi ”loputtomiin mennä terveys edellä”.  LH:n tarjous on vähän samanhenkinen. Jossain on raja, jolla terveysriskin sisältävä matka jo kannattaa.   Kuten muutoinkin, taso-asiakkaat saavat riskinotosta vähän enemmän.

Tarjous koskee Saksan sisäisten ohella lentoja kartassa kuvattujen Euroopan maiden sekä Saksan välillä.  Maiden valinta tuskin liittyy pandemiaan.  Ruotsi on mukana, Espanja ja Kreikka eivät, mutta Turkki on.

 

 

 

 

jniinisto

Kirjoitan palkkatyökseni uutisia Suomesta maailmalle. Tälle sivulle huvikseni ja harvakseltaan jotain muuta, eikä näillä jutuilla ole yhteyttä palkkatyön kanssa. Koko pitkä työura on mennyt Suomesta ulkomaille suunnatussa (tai Suomea maailmalla käsittelevässä) uutistoiminnassa. Blogin otsikko viittaa elämän vakipaikkoihin: Säynätsaloon, Torontoon ja Länsi-Berliiniin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu