Ay-mafia keskeyttää lakkoilun

Jarkko Eloranta ilmoitti että ay-mafia lopettaa lakkoilun toistaiseksi. Ay-mafia  (muutettu AY-mafiasta) jatkaa kuitenkin kiristystä ja ilmoittaa että 18.4. he päättävät onko hallituksen kehysriihessä tehty päätöksiä jotka kelpaavat heille. Siis ay-liike ottaa demokraattisesti valitun eduskunnan paikan. Kyllä ollaan aikoihin eletty.

 

Hallitukselle täytyy antaa täydet pisteen siitä että ei antanut periksi milliäkään. Hallitus toimii Suomen ja suomalaisten etu edellä.

 

Ja mitä ay-mafia sai aikaan?

Ehkä neljän miljardin tappiot vientiyrityksille, valtavan mainehaitan ulkomaisille ja suomalaisille asiakkaille tämän onnellisen maan kyvystä toimittaa myymänsä ja pitää sopimuksista kiinni.
Nämä mafia-ääliöt eivät elä senvertaa nykyajassa että eivät ymmärrä toimitusaika on sama asia kuin se kone tai tuote joka on myyty, se on osa konetta tai tuotetta.

Lisäksi tulee kansalaisten menetykset työstä poissaoloina, ylimääräisinä matkakustannuksina jne. Näitä lienee mahdotonta edes laskea. Mutta eihän mafia välitä tällaisista, jäsentensä eduista. Pääasia on että valta säilyy sosialisteilla.

 

Toivottavasti tämä on alkua oikeiden ammatiliittjen muodostumiselle.  Jospa meilläkin lopulta luovuttaisiin sosialistisesta internationalismista ja siirryttäisin todelliseen demokratiaan..

jockerantanen
Perussuomalaiset Lahti

Yrittäjä / eläkeläinen.
Kaikkeen kriittisesti suhtautuva, kaikenlaista nähnyt maailmankiertäjä.
Kirjoitukseni ovat omia mielipiteitäni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu