Hamasin raakalaismainen hyökkäys siviilien kimppuun..

Hamas ja hyökkäys Israeliin

Yritän hieman pohdiskella tuota barbaarista hyökkäystä ja sen taustoja sekä mihin se johtaa.

Ketkä ja mitkä tahot hyötyvät hyökkäyksestä? Sen ymmärtäminen selittää paljon.

Maailmassa on käynnissä kolme näennäisesti toisistaan riippumatonta konfliktia:
Muslimit vastaan Israel.

Kiina vastan Taivan (USA).

Venäjä vastaan Ukraina

ovatko nuo konfliktit lopultakaan riippumattomia toisistaan?

Kaikkien näiden perimmäinen tarkoitus on heikentää Länsimaailmaa ja sen, toistaiseksi, johtavaa asemaa maailmassa.

Voisi sanoa että kyseessä on epäpyhä allianssi: Kiina, Muslimit, Venäjä. Kaikilla ko. mailla on sama intressi: Saada Länsi heikoksi, sekä taloudellisti että sotilaallisesti. Toisin sanoen aikaansaada ”uusi maailmanjärjestys”, maailmanjärjestys jossa jokainen näistä olettaa olevansa se johdossa oleva. (Tähänhän tähtäsi aikoinaan mm. Hitler, Stalin ja Japani, kuka siellä sitten olikaan se joka päätti?)

Islamistien ja Israelin rintamalla on ollut pitkään hiljaista, vähän niin kuin ennen 11.9., samalla kun Iranissa on esiintynyt kapinointia valtaapitäviä kohtaan. Iranin täytyy siis kiinnittää huomio muualle ja sopiva syntipukki on aina Israel. Iran on tukenut enemmän tai vähemmän julkisesti Venäjän ukrainalaisten teurastusta ja aseistanut Venäjää samalla kun se on saanut Venäjältä teknologiaa jota sillä ei itsellä ole, vielä. Molemmat mainitut tietenkin aseistavat ja jakavat informaatiota Hamasille.
Hamasin hyökkäyksen ansiosta, kyseenalaisesta
ansista, on se etu että Lännen huomio on siirtynyt pois siitä mitä Ukrainassa tapahtuu.

Kiina puolestaan haluaa lopultakin Taivanin itselleen ja siinä auttaa Kiinaa se että USA:lla on muuallakin, Israelissa ja Ukrainassa tekemistä. Niinpä Kiina tukee Venäjää ja islamisteja.

Samalla Länsi joutuu käyttämään valtavat määrät resursseja Ukrainan ja Israelin tukemiseen. Resursseja jotka jo -22 keväästä alkaen ovat kuluneet mm. energian hankintaan muualta kuin Venäjältä. Länteen on saatu aikaan kova inflaatio joka heikentää talouksia.

Hamas siis hyvin todennäköisesti hyökkäsi Israeliin täysin yhteistyössä Venäjän ja Iranin kanssa Kiinan ollessa varmastikin tietoinen hyökkäyksestä etukäteen. Hyökkäyksen täytyi olla riittävän brutaali että se kiinnittäisi ja siirtäisi maailman huomion pois muista konflikteista ainakin joksikin aikaa.
Hamas ja sen tukijat olettivat että Israel vastaa näin brutaaliin hyökkäykseen kovalla. Näin saataisiin maailman huomio pois Hamasin tekemisistä ja huomio kiinnitettyä Israelin toimiin. Tätä tietenkin höystetään valheellisilla kuolleiden ja ennen muuta siviilien kuolemien lukumäärillä mukaanlukien lapsiuhrit joita välttämättä tulee. Israel tosin varoitti hyvissä ajoin ennen maahyökkäystään että siviilien olisi siirryttävä pois Gazan pohjois-osista. Hamasin asemiehet ovat osittain estäneet siirtymisen tarkoituksena saada ”siviiliuhreja” joilla saadaan tukea Palestiinan arabeille, tosiasiassa siis Hamasille.

Tässä kohtaa lienee syytä pohtia ”siviilejä”. Ketkä ovat ”siviilejä”? He jotka tukevat Hamasin terrorismia vai ketkä?

Kuka ei Gazan alueen arabeista tue tai uskalla olla tukematta Hamasia? Tuskin kukaan aikuinen. Ja kun tiedämme sitten vuosien takaa että islamistit uhraavat lapsia surutta murhaamalla heitä ”itsemurhapommittajina” niin sama pätee tähänkin: Lapsia uhrataan pitämällä heitä raukkamaisten ”taistelijoiden” suojakilpinä. Hamas on myös sijoittanut asevarastojaan, komentokeskuksiaan ym. siviilikohteiden, sairaaloiden, moskeijoiden, koulujen ym. alle.

Islamistit ovat saaneet aikaan länsimaissa sen mitä halusivatkin, täysin kritiikittä. Länsimaissa pidetään islamisteja tukevia laajoja terroristeja tukevia mielenosoituksia joissa iskulauseina on ”From River to Sea Palestine will be free”. Toisin sanoen että Israel ja juutalaiset heitetään mereen.

Tätä kaikkea mielenosoittajat, pääasiassa vasemmistolaiset, tukevat.

Meillä kommunistikansanedustaja Vernika Honkasalo osallistuu ja puhuu Hamasia, terrorijärjestöä tukevassa mielenosoituksessa. Mielensituksessa jossa huudetaan että ”From the River to Sea, Palestina will be fre.” Siis suomalainen kansanedustaja joka osallistuu lakien laatimiseen täällä.

Ministeri Wilhelm Junnila pakotettiin eroamaan koska piti muistopuheen samaisten jihadistien murhaaman miehen muistoksi. Puheessa ei ollut mitään politiikkaa, kuulijoina oli etäällä ns. kansallismielisiä, yksi tai kaksi.

Voisi kysyä että olisiko Honkasalon syytä vetää johtopäätökset?

Mihin tämä johtaa?
Jihadistien tark
oitus on tietenkin saavuttaa Israelin täystuho.

Kuinka mahdollista se on? USA tuskin luopuu Israelin tukemisesta ja sama koskee Irania ja muita islamistisia maita arabien suhteen. Kuinka kauan esim. Egypti voi pysyä edes näennäisen neutraalina? Maa on kuitenkin lähes täysin muslimimaa. Ja siellä on varmastikin vahva islamistien tuki kun muistelee kuinka täpärällä oli ettei muslimiveljeskunta ottanut valtaa ”arabikevään” aikana. Armeija onneksi pelasti maan sillä kertaa. Entä seuraavalla?

Israelilla ei ole muuta mahdollisuutta kuin jatkaa puolustautumistaan niin kauan kuin se on mahdollista. Sillä on meri selän takana.

Samaan aikaan vaikuttaa siltä että Venäjän muslimienemmistöiset osat alkavat kapinoimaan Venäjän keskushallintoa vastaan. Käykö niin että Venäjä astui miinaan lähtemällä tukemaan jihadisteja?

Se tarkoittaisi samalla joko ydinsotaa Ukrainassa tai Venäjän vetäytymistä sieltä. Ja ydinsota Ukrainassa, mihin se johtaisi?

Jos konflikti jatkuu ja laajenee vähänkään niin Eurooppaan saattaa tulla toinen kylmä talvi. Arabimaat saattavat hyvinkin sulkea öljy- ja kaasuhanat eikä mistään saada riittävää määrää korvaavaa energiaa.

Ainoa järkevä ratkaisu nyt olisi se että konflikti saataisiin pysäytettyä ja jälleen, rauhanneuvottelut käyntiin. Vaikkakaan ne tuskin johtavat mihinkään. Toinen osapuoli ei hyväksy mitään muuta kuin vastapuolen täydellistä tuhoamista. Tämän on viimeisen 70 vuoden tapahtumat osoittaneet.

Ns. järkevien maiden, Länsimaat, Venäjä, Kiina (kaikesta huolimatta luen kaksi järkeviin kuuluvaksi) täytyisi haudata sotakirveensä ja pakottaa islamistit sekä taloutta että tekniikkaa (asekauppaa) käyttämällä ”tyytymään” vallitseviin rajoihin. Rahalla se ei onnistu sen osoittaa historia. Ja rahaa muslimeilla on aivan riittävästi.

Lisäys: Vladimir Putin on epäsuorasti uhannut käyttää ydinasetta Ukrainassa. Venäjä eroaa ydinkoekiellosta ja ”saattaa tehdä ydinkokeita.

jockerantanen
Perussuomalaiset Lahti

Yrittäjä / eläkeläinen.
Kaikkeen kriittisesti suhtautuva, kaikenlaista nähnyt maailmankiertäjä.
Kirjoitukseni ovat omia mielipiteitäni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu