Herrojen kanssa marjaan….

Kävikö Keskustalle vähän niin kuin entiselle likalle että lähti sosialistien kanssa marjaan kun sen kannatus saatiin putoamaan 2015 -turvapaikanhakukriisin seurauksena?

Keskustavetoinen Juha Sipilän hallitus oli hallitus joka yritti saada maan talouden kuntoon ja valmiiksi vastaanottamaan uusia taloudellisia kriisejä joita sittemmin on myös tullut. Ja oli jo hyvässä alussa.

Keskustan kannatus ei olisi todennäköisesti sukeltanut niin syvälle jos se olisi pitänyt kiinni hallitusohjelmansa kirjauksista koskien turvapaikkashoppailua.

Toisen kerran Keskusta teki saman virheen kun se lähti sosialistihallitukseen 2019 uskoen aivan ilmeisesti sosialistihömppään ja siihen että kannatus nousee kun vain ollaan riittävän ”humaaneja”. Sosialistihallitukseen, joka ajoi täysin edesvastuutonta talousplitiikkaa jakaen olematonta rahaa kannatuksensa pitämiseksi. Rahaa jota lainattiin ennästyspaljon.

Vaalitulos 2023 osoitti kylmästi virheellisen politiikan Keskustalta. Vanha totuushan on että kyllä virheitä saa tehdä mutta että tehdään sama virhe kahdesti on jo rangaistavaa. Ja näin myös kävi.

Nyt vaikuttaa siltä että uusi turvapaikkashoppailukriisi on tulossa.

Ainakin eilisellä, 16.11. Eduskunnan kyselytunnilla Annika Saarikko antoi varauksettoman tukensa hallituksen toimille, suorastaan kehui.

Myös muut oppositiopuolueet antoivat tukensa tosin pitkin hampain. Mutta pakon edessä on kai nöyrryttävä, niin kipeää kuin se saattaa tehdäkin. Ymmärsivät että enemmistö ei halua tänne lisää väkeä tyyliin 2015.

Joko nyt olisi keskustalaiselle Keskustapuolueelle, joka laulun sanoja myötäillen kulkee nyytti kainalossa yksin tiellä, sanoa kiitos ei sosialistiherroille ja -rouville?

jockerantanen
Perussuomalaiset Lahti

Yrittäjä / eläkeläinen.
Kaikkeen kriittisesti suhtautuva, kaikenlaista nähnyt maailmankiertäjä.
Kirjoitukseni ovat omia mielipiteitäni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu