”Maksamme velkaa, entistä velkaa….”

Jokainen varmaankin tuntee otsikon laulun tai kappaleen. Se ilmestyi jo vuonna 1985 josta alkaen valkoista miestä on syyllistetty mm. orjakaupasta ja nk. kehitysmaiden luonnonvarojen riistosta. Vuodesta toiseen.
Vaikka ko. orjakauppa oli muutama sata vuotta taaksepäin aivan normaalia Afrikassa ja ainakin osassa Aasia. Sitä harjoittivat paikalliset, sitä harjoittivat ”sotajoukot” jotka hyökkäsivät naapuriheimojen alueelle ja ottivat vankeja jotka sitten myytiin orjamarkkinoille.
Sitä harjoittivat ennen muuta arabit ja Afrikan värilliset. He myivät ”omiaan” orjiksi ja ainoa tarkoitus heillä oli saada taloudellista etua itselleen.
Näin myös niiden värillisten jotka myytiin Amerikan mantereelle (enimmäkseen Etelä-Amerikkaan) ja Väli-Amerikkaan. Paikalliset ottivat naapuriheimojen jäseniä kiinni ja myivät joko arabeille tai joillekin valkoisille jotka sitten välittivät ja rahtasivat ihmiset epäinhimillisissä olosuhteissa meren yli. Tai muualle, orjiksi.
Nyt yli kaksisataa vuotta myöhemmin meitä nykyajan valkoisia syyllistetään noista teoista. Teoista joihin meillä ei ole mitään muuta yhteyttä kuin se että osa kauppiaista oli myös valkoisia. Jopa kainuulaisia tervanpolttajia syyllistetään kun heidän valmistamaansa tervaa käytettiin, mahdollisesti, laivojen tervaamiseen satoja vuosia sitten. Mahdollisesti jopa niiden laivojen joilla orjia rahdattiin merten yli.
Itse en katso olevani vähimmässäkään määrin syyllinen mihinkään tällaiseen, en vaikka suvustani paljastuisikin joskus joku merikapteenina toiminut.

Pahinta, tai ikävintä kaikessa tässä syyllistämisessä on se että sitä tekevät myös muut ”valkoiset”, he siis syyllistävät itse itseään, melkein voisi sanoa että ruoskivat. Teoista joihin heillä ei ole osaa eikä arpaa.
Tätä syyllistämistä käytetään härskisti poliittisena lyömä-aseena kommunistien, sosialistien ja kansallissosialistien (vihreiden) toimesta.
Tavallinen ihminen tuntee olevansa hyvä ihminen kun hän kannattaa moista syyllistämistä. Olemmehan me valkoiset niin kerta kaikkiaan pahaa väkeä.
Että meitä joka ainoaa pitää ja SAA syyllistää.

Sitä vastoin arabeja tai Afrikan värillisiä ei saa edes mainita samassa yhteydessä.
Tuossa laulussakin lauletaan että: ”Tuli mies valkoinen…..”.

Nykyaikana ei tule kuuloonkaan syyllistää kaikkia muslimeja kaikista niistä hirmuteoista joita muslimit ovat kuluneen 1400 vuoden aikana tehneet. Kuinka paljon verta heidän toimestaan onkaan vuodatettu? Mutta ei.

Tässä on sitten aasinsilta luontevasti mm. talibanien, julmien ja raakojen afgaanien, menestyksen syihin Afganistanissa. Kuinka he ovat pystyneet karkottamaan kolmen imperiumin sotajoukot alueiltaan. Ensin britit, sitten kommunistit ja nyt kapitalistit.
Perussyy tähän on, aivan kuten Castron menestymiseen Kuubassa ja Leninin menestymiseen Venäjällä tai VietGongin Vietnamissa, se sama. Tavallisen kansan köyhyys ja kurjuus.
Kaikissa esimerkeissä hallinto on suorastaan pahoinpidellyt omaa kansaansa ja siitä on seurannut se että kansa, koko se tavallinen kansa, on siirtynyt sen puolelle joka lupaa parempaa tulevaisuutta. Afganistanissa islam on tuonut oman lisänsä lupauksiin, lupauksen ikuisesta paikasta paratiisissa jos vain uskoo ja luottaa Jumalaan ja Koraaniin, niin ja pojille ne 72 neitsyttä.
Tällainen menestys ei ole missään mahdollista, eikä ole ollut, ilman että suuri enemmistö kansasta on kannattanut kapinaan ryhtymistä, auttanut heitä kuka milläkin tavalla: Ravinnolla, vaatteilla, kaikenlaisilla pikkukorjauksilla, huollolla, kuljetuksissa, majoittamisessa ja piilottamisessa. On olemassa dokumentteja (ja myös elokuvia) joissa pikkupojat ja tytöt toimivat viestinviejinä kapinallisten kesken.

Tämä koskee tietenkin myös islamistien tekemiä hirmutekoja valtaamillaan alueilla. Se suuri ja hiljainen enemmistö hyväksyy ne koska niin sanotaan koraanissa.

Mutta näitä porukoita ei saa syyllistää teoistaan. Tekijät kun sitten kuitenkin kuuluvat olevan yksittäisiä tapauksia. Näinhän aina on, se on se yksi ihminen joka vetää liipasimesta muodollisesti, ei koko kansa.

Nyt, vaikka WTC-tornien tuhoamisesta on kulunut yli kaksikymmentä vuotta ja tuon hirmuteon muistopäivää vietettiin hiljattain, ei ole sallittua sanoa että tekijät ovat muslimeita, vaikka koko muslimimaailma riemuitsi kun nuo hirmuteot tehtiin.

+5
jockerantanen
Perussuomalaiset Lahti

Yrittäjä / eläkeläinen. Perussuomalaisten Lahden kunnallisjärjestön hallituksen varajäsen
Kaikkeen kriittisesti suhtautuva, kaikenlaista nähnyt maailmankiertäjä.
Kirjoitukseni ovat omia mielipiteitäni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu