Onko meillä hallitusta, osa 3.

Noin kymmenen päivää sitten kirjoitin osan 2:

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/wp-admin/post.php?post=324623&action=edit

Kirjoituksen aikoihin hallitus puuhasteli muutoksia tartuntatautilakiin sillä perusteella että tartuntatautilain avulla olisi ketterämpää ja helpompaa hoitaa Cov-19 vaatimia erilaisia rajoituksia paikallisesti paikallisten viranomaisten, (Avi) toimesta.

Nyt on ilmeisesti osoittautunut että viikkojen neuvotteluiden tuloksena aikaansaatiin esitys tartuntatautilain ja liikenteen palveluista annetun lain muuttamisesta. Esitys on niin torso että hallitus vetää sen takaisin. Laki on ilmeisesti niin huono että siitä ei muuttamallakaan saa kelvollista. Pääsyy esityksen peruuttamiselle on se että jo 15.10. perustuslakivaliokunnan antaman lausunnon mukaan kyseisiä lakeja ei olisi voitu käsitellä tavallisen lain säätämisjärjestyksessä.
Siis se että esitetty laki ei menisi läpi ”normaalissa” käsittelyssä oli tiedossa jo 15.10. Esitys vedettiin takaisin 22.10.?
Eikö hallituksen lähes satapäinen avustajajoukko edes ymmärtänyt että tällaista esitystä ei ole mitään järkeä edes tehdä tuon perustuslakivaliokunnan lausunnon mukaan?
https://nakoislehti.hs.fi/a6d24ec6-286d-402f-92a7-397f8788db8e/14

Samaan aikaan pääministeri tooimii mannekiinina korutehtaalle, mikä sinänsä on hieno asia, antaahan se julkisuutta maailmalla myös ko. koruvalmistajalle.
Hallitus myös kerää irtopisteitä Vastaamon tietovuotoon liittyen esittäen että uhreille täytyy kiireesti järjestää tukea. Kun entinen kansanedustaja Kirsi Piha, joka on ilmeisestikin saanut kiristyskirjeen myös, haistattaa kiristäjillä p….t.
Herää kysymys onko tällainen rikos itse asiassa edes ensimmäinen ja tärkein asia valtakunnan hallituksen pöydällä? Eikö riitä että ministeri olisi vain kysyttäessä todennut että viranomaiset tekevät kaikkensa syyllisten selville saamiseksi.

Hallituksen sisälläkin ilmeisesti kiehuu. Kolme sen talouspoliittista avustajaa (Keskusta, RKP ja Vihr.) jättää tehtävänsä vuoden loppuun mennessä. Yksi heistä lopettaa jo tämän kuun lopussa. Tietenkin täysin oma-aloitteisesti. Vai olisiko syynä vaikkapa energian/polttoaineiden hinnankorotukset?
https://nakoislehti.hs.fi/a6d24ec6-286d-402f-92a7-397f8788db8e/12

Ainoa missä hallitus tuntuu onnistuvan on lisäbudjettien teko, velkarahalla tietenkin.

Tulot 0 euroa + laina, menot 1,5 mrd.

Kun Ranskanmaalla katkaistaan opettajalta pää islmistisen terrorin uhrina niin ottaako sisäministeri kantaa muulla tavoin kuin sanomalla että:

– Ennaltaehkäisevällä toiminnalla varmistamme, että ihmisten ei tarvitse turvautua tällaisiin (terroristisiin) toimiin.

Siis pitääkö meidän toimia niin että Eurooppaan tulevien pakolaisten ei tarvitse tehdä tällaista?  Haloo!!

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/29a476c3-ce36-4ef6-af5c-87dc9ae3d9c4

+3
jockerantanen
Perussuomalaiset Lahti

Yrittäjä / eläkeläinen. Perussuomalaisten Lahden kunnallisjärjestön hallituksen varajäsen
Kaikkeen kriittisesti suhtautuva, kaikenlaista nähnyt maailmankiertäjä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu