Onko meillä hallitusta, osa 6.

Edellisestä, osa 5. On kulunut vain vajaat kolme viikkoa. Hallituksen suunnalta ei ole kuulunut oikeastaan yhtään mitään muuta kuin Cov-19. Sekoilua ja selityksiä. Sen lisäksi on aloitettu urakalla niiden syyllistäminen jotka eivät halua syystä tai toisesta ottaa ns. rokotetta. Rokotetta joka ei ole oikea rokote vaan jonkinlainen ”lääke” joka mahdollisesti pitää taudin lievempänä. Se ei juurikaan estä saamasta tartuntaa eikä tartuttamasta muita.
Suomi ei julkista todellisia tilastoja rokotettujen kontra rokottamattomien sairastuneiden ja kuolleiden lukumääriä.
Ruotsi sitä vastoin tekee niin. Ja heidän tilastonsa kertovat karua kieltään. ”Rokotettuja” on 1.7. jälkeen kuollut enemmän kuin rokottamattomia.

 

https://www.folkhalsomyndigheten.se/folkhalsorapportering-statistik/statistikdatabaser-och-visualisering/vaccinationsstatistik/statistik-for-vaccination-mot-covid-19/uppfoljning-av-vaccination/forekomst-av-covid-19-efter-vaccination/

 

(Avautuu kun osoitteen kopioi osoiteriville.)

Erään mepin mielipiteitä Cov-19:a:

https://www.youtube.com/watch?v=a8d6ls_0Zgc

Meillä on jo nyt, viimeinkin alettu ymmärtämään ja se sanotaan jo suoraankin, että koko epidemia ei johda kukaan. Se etenee ja hallitus, jonka piti ottaa ohjat (ja helpot pisteet kotiin) käsiinsä ei ole saanut aikaan mitään. Hallitus tekee sen mukaan kuka eniten huutaa ja keneltä on odotettavissa eniten ääniä.

Sitten tuli tämä ”hybridisota” Puolan ja Valko-Venäjän välillä. Sieltä on tulossa kymmeniä tuhansia ”pakolaisiksi” itseään kutsuvia ihmisiä Eurooppaa, Saksaan ja Suomeen, vastikkeettoman ylläpidon perässä. Hallitus ei tee mitään. Hallitus ei varaudu mihinkään. Yhtenä päivänä yksi ministeri sanoo että rajoja ei voida sulkea turvapaikanhakijoilta ja toinen kohta perään että kyllä voidaan sulkea. Seuraavana päivänä lausunnot ovat samat, esittäjät ovat vain vaihtuneet.

Maan hallituksen yksi oleellisimpia tehtäviä on katsoa tulevaisuuteen ja edes yrittää ennakoida mitä tuleman pitää.Sitä meidän nk. hallituksemme ei tee, se ei taida yksinkertaisesti ymmärtää.Tämäkin tulossa oleva invaasio on ollut odotettavissa. Vain aika ja paikka ovat olleet epäselviä.

Meillä johto yrittää vierittää syyn Valko-Venäjän Lukasenkan niskoille kun ovat itse täysin kyvyttömiä tekemään yhtään mitään.

Valko-Venäjä toimii täysin käsittämättömällä tavalla kun se yrittää painostaa EU:a poistamaan sanktiot. Sitä EU ei edes voi tehdä painostuksen alla, poisliuettuna pakolaisten painostustoimet. EU menettäisi täysin uskottavuutensa.On törkeää houkutelle ihmisiä rajanylityksiin ja rahdata heitä sitten vieraan valtion rajalle.

Suomen hallituksen olisi pitänyt jo kauan sitten tehdä maailmalla ja ennen kaikkea Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä selväksi että tänne ei oteta ns. elintasopakolaisia. Että täältä poistetaan välittömästi.
Hallitus antaa täysin erilaisen kuvan: Me otamme vastaan kaikki halukkaat ”pakolaiset” ja käsittelemme kaikki ns. turvapaikkahakemukset.

Hallitus ei siis ollut millään tavoin tullut edes ajatelleeksi mitä saattaa tapahtua. Huolimatta valtavasta avustajien määrästä ja maan parhaista asiantuntijoista.

On aivan selvää että hallitukseen ministeriksi ei riitä se että omaa selkeän puhetavan kun ei ole mitään sanottavaa.

 

 

 

 

 

+3
jockerantanen
Perussuomalaiset Lahti

Yrittäjä / eläkeläinen. Perussuomalaisten Lahden kunnallisjärjestön hallituksen varajäsen
Kaikkeen kriittisesti suhtautuva, kaikenlaista nähnyt maailmankiertäjä.
Kirjoitukseni ovat omia mielipiteitäni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu