Varoitus: Tämä on satu mutta tarkoitettu vain aikuisille…

Pieni Juhannussatu…

Olipa kerran, ( ja toisenkin ) nuori mies, jotain suunnilleen 25 vuotias. Hän oli päättänyt juhlia Juhannusta Helsinkiläisessä ravintolassa jonne hän sitten menikin.
Ravintolassa meininki on hienoa ja on juhannusjuhlan tuntua. Nuori mies tapaa siellä nuoren naisen, jonka mies arvioi olevan täysi-ikäinen koska on ravintolassa. Siinä pidetään yhdessä hauskaa ja lopulta sitten kun sulkemisaika lähestyy niin herää kysymys mennäänkö jatkoille jonnekin. Mies ehdottaa että mennään hänen luokseen.
Näin tehdään ja lähdetään. Perillä sitten miehen asunnolla mies tarjoaa ”drinkkiä” naiselle ja jonkin ajan kuluttua arvelee että kannattaisikohan lähestyä naista, nuori kun on ja luonto vetää puoleensa. Tekee siinä joitain hyväileviä liikkeitä naisen hartioilla ja ehkä vähän takapuolen seutuvillakin, ei mitään väkivaltaista ja kun nainen pyytää lopettamaan niin mies lopettaa. Ja ilta päättyy siihen.

Vuosia myöhemmin, 10 tai jotain, kuluttua mies saa kuulla että on käyttäytynyt sopimattomasti ja joutuu syytteeseen ja julkiseen teloitukseen.

Kerroin tarinan vaimolleni ja kysyin että olisiko miehen pitänyt menetellä niin että ensin kohteliaasti kysyä voiko hän tehdä näin ja näin….. Ja mahdollisesti varmuuden vuoksi pyytää todistajien allekirjoittama todistus naisen suostumisesta jossa myös kuvataan tarkkaan mitä saa ja mitä ei saa tehdä.

Vaimoni mukaan jokainen järjellinen nainen olis kerännyt kamppeensa ja todennut että hän tästä lähtee etsimään, jos vielä sattuisi löytymään miestä.
Meistäkään ei koskaan olisi tullut avioparia.

Kuten Teemu Keskisarja Eduskunnassa lausuu, tämä maa on täynnä seinähulluja.

jockerantanen
Perussuomalaiset Lahti

Yrittäjä / eläkeläinen.
Kaikkeen kriittisesti suhtautuva, kaikenlaista nähnyt maailmankiertäjä.
Kirjoitukseni ovat omia mielipiteitäni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu