Herra vierailee kansakunnissa väkevän lopunajan herätyksen kanssa

Olisiko Suomi valmis vastaanottamaan jälkimmäisen Pyhän Hengen herätyksen, joka valmistaa tien Messiaalle?

Kansakunnat valmistautuvat juuri nyt Jeesuksen tulemukseen, joka on todella lähellä. Herra on lähettänyt Hänen Palvelijansa Profeetta Dr. David Owuorin valmistamaan kansakuntia Messiaan tulemukseen parannuksenteossa ja pyhyydessä ja sytyttämään herätystä kansakuntiin.

Juuri nyt näemme Herran Mission Venezuelassa, jonne Herra on lähettänyt Profeettansa pitämään sarjan Sanakonferensseja kaupungista kaupunkiin, jossa kuulemme sanoman Jeesuksen tulemuksesta ja kuinka valmistautua, jotta tuona päivänä olisimme valmiita; vastaanottaen Jeesuksen sydämeemme, katuen syntejämme ja kääntyen pois synnistä, ollen aidosti ja kunnolla uudestisyntyneitä ja valmistautuen hyvin joka hetki.

Sekä Parantumiskokouksia, joissa rammat kävelevät, sokeat näkevät ja kuurot kuulevat ja monia ihmisiä parantuu ja vapautuu kaikenlaisista sairauksista auringon alla Jeesuksen väkevässä nimessä.

Venezuelan presidentti Nicolas Maduro vastaanotti Herran Profeetta Dr. Owuorin maahansa sekä presidentinlinnaan, jossa he keskustelivat yli kolme tuntia ja hän sai presidentin hyväksynnän Missiolleen maassa ja johdatti hänet vastaanottamaan Jeesuksen elämäänsä.

Herran Profeetta oli juuri myös Brasilian Israelin suurlähetystön kutsumana sekä suurien mega Assemblies of God -helluntaiseurakuntien kutsumana Brasiliassa pitämässä voimallisia kokouksia, joissa myös näimme valtavasti parantumisia ja ihmiset vastaanottivat Jeesuksen elämäänsä useissa kaupungeissa Brasiliasta Sao Pauloon massoittain.

Tämä tuo Jumalan liikehdinnän kansakuntaan ja monet liittyvät mukaan herätykseen antaen elämänsä Jeesukselle.

Olisimmeko valmiita myös Suomessa vastaanottamaan samanlaisen lopunajan Jeesus herätyksen valmistamaan suomalaisten sydämiä Messiaan tulemukseen?

Johanna Mattila
Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyö

Katso lisää: www.jeesusontulossa.fi

 

Johanna Mattila
Jyväskylä

Olen pastori Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyössä. Uskon Jeesukseen Herranani ja Vapahtajanani ja valmistaudun Jeesuksen tulemukseen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu