Köyhät kiinalaisetko rahoittaisivat rikkaan Euroopan kerskakulutuksen?

Kiinalaisetko köyhiä?  Kyllä vaan.

Kiinalaisten BKT on 7 600 USD asukasta kohti, kun taas esimerkiksi suuomalaisten BKT on 35 041 € asukasta kohti. Suomalaisten BKT/asukas on lähes seitsenkertainen kiinalaiseen verrattuna. Euroopalaisen BKT asukasta kohti on 36 788 $, mikä tarkoittaa että EU:n kansalaisten BKT on pienempi kuin suomalaisten, mutta kuitenkin lähes viisinkertainen kiinalaiseen verrattuna.

Mistä kiinalaisella riittää rahaa eurooppalaisten kulutusjuhlien ja mässäilyjen rahoittamiseen?

No, kiinalainen on säästäväinen, mitä taas eurooppalainen ei osaa olla.  Miksi eurooppalaisen on pakko kuluttaa vieläkin enemmän ja kuluttaa velaksi, vaikka me jo muutenkin tienaamme niin hyvin? Miten kiinalaiset voivat säästää ja rahoittaa Eurooppaa, vaikka tienaavat niin vähän ja käyttävät siis vieläkin vähemmän rahaa kulutukseensa kuin mitä tienaavat?

Vastaus taitaa olla että Eurooppa on auringonlaskun valtakunta, kun taas Kiina on auringonnousun valtakunta. Kiina on nousussa ja Eurooppa laskussa, ainakin mikäli eurooppalaiset eivät opi hillitsemään kuluitustaan, eivätkä ne opi.  

Eurooppalainen on kuten huumeiden käyttäjä joka on huumeriippuvainen, narkkari. Eurooppalainen ei voi luopua huumeestaan, elintasosta, ei ainakaan niin kauan kuin jostain saa rahaa, joku antaa tai lainaa rahaa huumeiden ostamiseen.

Englantilaiset siirtomaaisännät aikoinaan veivät Kiinaan ooppiumia.  Posliinia ja silkkiä ja muuta kiinalaista arvokasta kauppatavaraa vaihdettiin huumeisiin ja kiinalaiset muuttuivat tästä syystä  pikkuhiljaa narkkareiksi. Onko niin että Kiinalaisten koston hetki on nyt tullut? Onko niin että isien pahat teot kostetaan seuraaville sukupolville? Kiina ei suinkaan halua auttaa Eurooppaa pois kulutusriippuvuudestaan vaan lainaa sille rahaa, tietäen että se vain sillä tavoin jouduttaa Euroopan taloudellista, henkistä ja moraalista rappiota. Tietenkin Kiina haluaa itse tehdä sen kulutuskrääsän joka pitää yllä eurooppalaisten riippuvuutta. Tällä tavoin kiina kerää lainaamansa varat takaisin itselleen.

Se mitä eurooppalaisten nyt pitäisi oikeasti tehdä, olisi ottaa itseään niskasta kiinni ja lopettaa kerskakulutus, sen sijaan että lainaisi kiinalaisilta rahaa sen kerskakulutuksen jatkamiseen. Mutta eurooppalaiset ovat rappiolla, eurooppalaiset ovat narkkareita. Se tietää Euroopan tuhoa ennenpitkää.

 

 

 

JokuMuu
Sitoutumaton Jyväskylä

Eläkeläinen, aktiivinen politiikan seuraaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu