Suomalainen laatujournalismi ja tapaus Halla-aho

Jussi Halla-ahon ilmoitus luopua puolueen puheenjohtajuudesta oli itselleni sekä yllätys että shokki. On hankala olla näkemättä siitä muita kuin negatiivisia lyhyen aikavälin seuraamuksia. Pitkällä tähtäimellä siitä toivottavasti seuraa jotain positiivista, aika näyttää.

Alkushokista selvittyäni luin läpi suurimpien valtamedioiden artikkeleita aiheesta. Näissä artikkeleissa yksi seikka oli silmäänpistävää: suomalaiset politiikan toimittajat ovat 90% punaviherpropagandisteja ja 100% persuvaistaisia. Pikkusieluisuudessaan, puolueellisuudessaan ja vihamielisyydessään suomalaiselle Halla-aho uutisoinnille vetää vertoja vain CNN:n ja Guardianin Trump-uutisointi tai Dagens Nyheterin raportointi Ruotsidemokraateista.

Kun Halla-aho valittiin demokraattisesti puolueen johtoon, hän suoritti valtamedian mukaan vallankaappauksen, nyt kun hän luopuu vallasta vapaaehtoisesti, hän valtamedian mukaan pakenee vastuuta. Persunpelko on punaviherpropagandisteissa vahvaa, mutta Hallan pelko vielä suurempaa.

Lopuksi haluan kiittää Halla-ahoa hänen tekemästään työstä Suomen ja suomalaisten hyvinvoinnin eteen. Historia tulee muistamaan tämän hyvällä. Sinä olit ensimmäinen joka näki vaaran ja herätti nukkujat. Nyt on meidän vuoromme jatkaa.

Suomi suomalaisille Aina ja Iankaikkisesti.

+22

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu