Kerava – truefinns puhuu…😎


Aasinsiltaa loikin
tähän tekstiin. Edellisessä postauksessani threadin ainoa julkaisukelpoinen kommentoija kirjoitti, että äärioikeistograafini pyramidihuijauksen alimman harmaan kerroksen hangaroundien ääntä ei kuulla. Nyt kuullaan alla kuvassa, kovaa kuullaan.

Keravan Perussuomalaisten sivujen oikeassa laidassa on sivuston CSS koodin kiinteänä osana  palkki, jossa kuvalinkkeinä uutisia. Tulevat Turkkilan putiikista, puolueen äänenkannattajasta. Koska Keravalla PS on nousussa ja koska noihin PS uutisiin kirjoittaa tuttuja nimimerkkejä puolueen paikallisosastosta, on hykerryttävä tilaisuus näyttää, mitä pyramidigraafini alatason joukkue ajattelee.

Valitsin keskitien kommentteja. Perhemediassa ei voi julkaista  kaikkein rajuinta materiaalia. Koska yritän lopettaa adjektiivien käytön, en kuvaile kuvia.
Esillä on 100 % kuvakaappauksia kahden klikkauksen päässä puolueen Keravaosaston aloitussivulta.

Nyypiönä huomasin tänään, ettei tarvitsekaan estää koko kommenttikenttää, UudenSuomen sääntöjen vastaiset kommentit voi itse piilottaa.
Sellaista voi sanoa sensuuriksi, minä kutsun sitä tämän blogialustan ohjeistuksen noudattamiseksi.
Kirjoita, kuten kirjoittaisit isoäidillesi, niin kommenttisi olkoon esillä.

©:n suhteen. Kyseessä ovat kuvasitaatit uutismedian sivujen julkista arviointia varten. Jos SCRC:ssä oli nimi, peitin sen. Nimimerkit jätin. Ao sivulla nimikin on pseudonyymi.

Jore Puusa
Sitoutumaton Kerava

Eläkkeellä oleva lehtikuvaaja ja kuvajournalismin opettaja. TurunSanomat, Lehtikuva Oy, Pressfoto Oy, AP, UPI, DPA, AFP, TACC, BlackStar, Stern, Time, Newsweek, EPA, IOPP, NY Times, Reuters. Teatteri AD, digitaalisen alueen vapaaehtoistyöntekijä (vanhukset). Valokuvaaja LTTO, 1976, Uusmediakouluttaja Tampere UNI 2001

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu