Kesätauko, byebye hanit

Aika aikaa kutakin sanoi pässi kun persuihin loikkasi. Veneeni pohja on hiottu, pohjamaalattu ja myrkkymaalattu kahteen kertaan. Paatti plumpsahtaa jorpakkoon vapun jälkeisellä viikolla. Jos se ei muutu sukellusveneeksi, vietän senbääl seuraavat neljä kuukautta. Jätän omasta puolestani kesäkuukausiksi areenan naisvihaajapersuille ja muille maatamme tuhoamaan pyrkiville epäisänmaallisille häiriköille.

Kunnallisvaalien tulosten ratkettua ja rasistisen äärioikeistopuolueen voitettua suurella enemmistöllä, palaan kirjoittamaan niistä persujen rikollisosaston jäsenistä, jotka pääsivät sisään. Heitä on ehdokkaina monta.
Perussuomalaiset ovat maamme rikollisin puolue tuomioiden määrän suhteen.

Uusi jättimäinen visuaalinen esiintulo ja avajaisseromoniat taas lokakuussa, kun on liian kylmää olla paatilla. Meillä rikkailla kun on vene ja teltta ja makuupussi. Kaksi jälkimmäistä ominkäsin onneen menetelmällä ompelukonein tuotettu ja puatinromu vuodelta 1982.

Merellä paatin pohjaan tarttuu rokkoja eli näkkejä. Allegoria on selvä. Jossei suojaa itseään – saastuu pahasti ja likaantuu- kun perussuomalaisten somesaasta valuu kaikkialle.

 

Kävin läpi kaikki bloggaukseni US:ssa kahden vuoden bännin jälkeen.
Julkaisemieni bloggausten kommenttiosuuksissa oli kommentteja seuraavasti:
Kaikkien kommenttien kokonaismäärä > 1165
Niiden määrä, jotka käsittelivät bloggausta > 9
Niiden määrä, joissa käytiin nimellä henkilöni kimppuun >231

Lopuksi kommenttienne kaksi parasta. Kymmenistä itseeni kohdistuneistä kommenteista, joilla ei ollut pienintäkään tekemistä itse bloggaukseni kanssa, valitsin parhaaksi Hämäläisen tekstin. Hyvänä kakkosena tuli Sakin kommentti. Palkintona vasemmiston aikanaan aikaansaaman ilmaisen terveydenhoidon järjestämä Coronapiikki ja hoito mahdollisen taudin yllätettyä – vaikka persuille sitä ei olekaan olemassa..
Nämä ressukat ovat osa sitä joukkoa, joka on tuhonnut UudenSuomen keskustelualustana. He käyvät läpi alustan eritavoin ajattelevien blogistien kimppuun ja kirjoittavat kommentteja – joiden tarkoitus on törkeydellään viedä halu kirjoittaa enempää. Siis lopettaa moniarvoisuus ja toiseus. Aitoa persuilua kauniimmillaan.


+4
Jore Puusa
Sitoutumaton Kerava

Eläkkeellä oleva lehtikuvaaja ja kuvajournalismin opettaja.
TurunSanomat, Lehtikuva Oy, Pressfoto Oy, AP, UPI, DPA, AFP, TACC, BlackStar, Stern, Time, Newsweek, EPA, IOPP, NY Times, Reuters.
Teatteri AD, digitaalisen alueen vapaaehtoistyöntekijä (vanhukset).
Valokuvaaja LTTO, 1976, Uusmediakouluttaja Tampere UNI 2001

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu