Korvat punaisena täällä

Prepaideista tulee uhkauksenpoikasta ja vihaista käninää.
Liekö Oulun lahja maailmalle asialla?
Peruskysymys on: “ miksi homo vihaat perussuomalaisia noin hirveesti.”
Alla aiheesta kysymys ja kertomus.

Miksi ihmeessä rasistisen äärioikeistomme ainoa mieleen tuleva loukkaus vihanhetkellä on …..että vastapuoli on HOMO (seksuaali). Ei se minua loukkaa yhtään. Päinvastoin, koska olen aina ollut kiinnostunut uuden kokeilusta – ajattelin seuraavassa elämässä syntyä homoksi, onhan heidän seksuaaliset kokemuksensa kuulemma aivan hitosti parempia, kuin meidän heteroparkojen. Sitäpaitsi kaikki tuntemani homot ovat hiton paljon itseäni ja rassuja fiksumpia ja mukavampia ihmisiä. ( todennäköisesti regeneroidun  kuitenkin koiraksi – koska olen ollut tsurnalisti)

Sitten tulee se tarina.

Vihaanko minä Perussuomalaisia? Olen lakannut vihaamasta ketään saatuani US:n blogeista 2,5 vuoden bannin puolustettuani äärioikeiston loppuun ajamaa toimittajakollegaani. Tuon nyt menneen ajan opiskelin avoimessa ja muuallakin massapsykologiaa ja erityisesti deindividuaatioteoriaa. Noiden johdosta päässäni tapahtui mullistus. Ymmärsin, miksi nämä ovat – mitä ovat. Mutta ennen sitä, kyllä, vihasin rasistisen äärioikeiston toimintamalleja.

Keravalla, maailman keskipisteessä, oli ennen edellisiä parlamenttikilpailuja Perussuomalaisten vaaliteltta, jossa puhui itse “mestari”. Olin saanut USA kuvatoimittajaltani pyynnön kuvata suomalaista äärioikeistoa,  joten menin ja kuvasin saadakseni rahaa kiinteistöveroon. Prisman edessä ja vaaliteltan edessä oli joukkoa ja osa mölysi kännissä huudellen erilaisia uhkauksia aika lähellä olleeseen vasemmiston telttaan. Josta muuten pääsi fiksu naisihminen parlamenttiimme.

Yhtäkkiä minuun tartuttiin takaa ns poliisiotteella kiinni ja paikalliseksi puoluekaaderiksi tuntemani mies otti kiinni kamerastani ja repi sen irti ja sitten sylkäisi minua naamaan, kaksi kertaa x2. Olin aikalailla, että mitäs nyt. Jatkoa seurasi. Ao henkilö juoksi Prisman ja rautatien alikulkutunnelin väliin ja löi parin tonnin kakkosrunkoni 300mm.  f4,5 optiikalla  Prisman seinään palasiksi ja nauroi päälle. Olen vieläkin varma, että he luulivat minua joksikin toiseksi, koska varsin nolona ukkeli pälyilee, kun näkee minut keskustassa.

Katsoin “mestaria” joka jumalavitavieköön hymyili, tunnisti varmaan minut, koska olin toinen niistä kuvaajista, jonka kuvista hän valitti lehtiin, koska niissä hänellä oli liian punaiset posket. Ukkeli näki mitä tapahtui ja…hymyili leveästi.

Silloin minussa leimahti viha.
Nyt tuon kuulit rakas kukalieprepaidsoittaja.
Tästä aiheesta over and out.


pekkahetta luultavasti poistattaa minut kohtpuoliin US:sta — joten kiirehdin tämän tähän ennen marssia saunantaakke mauseri niskassa. :-).
Kuva liittyy saamaani meseviestiin – jonka mukaan olen aivoton paska. Todisteeksi pääkoppani sisäisen kauneuden kuva, oli siellä jotain kuitenkin 2013 –   honey.


Jore Puusa
Sitoutumaton Kerava

Eläkkeellä oleva lehtikuvaaja ja kuvajournalismin opettaja. TurunSanomat, Lehtikuva Oy, Pressfoto Oy, AP, UPI, DPA, AFP, TACC, BlackStar, Stern, Time, Newsweek, EPA, IOPP, NY Times, Reuters. Teatteri AD, digitaalisen alueen vapaaehtoistyöntekijä (vanhukset). Valokuvaaja LTTO, 1976, Uusmediakouluttaja Tampere UNI 2001

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu