Lokka, tekoallas Lapissa

Lueskelin viikon bännini jälkeen threadeja. Kovin sakeiksi ja yhä julmemmiksi muuttuvat kokoajan. Niissä solvataan enenevästi  liberaalia vasemmistoa, joka on US:ssä sakraali vihanpidon kohde. Mitähän Jyrki Vesikansa olisi sanonut US blogien keskustelualueesta? Hän on aito porvari – mutta käsitti teesi-antiteesi-synteesi mallin ja antoi sille tilaa ja oli erinomainen journalistinen keskustelukumppani – kun häntä näki US:n pohjakerroksen lounasravintolassa.
Morjens vaan – siltä viimeisen US printtinumeron Kalevi Sorsa haastiksen kuvaajalta.

Kiinnitti threadeissa huomiota Junes Lokan osakseen saama suuri arvostus ja samassa yhteydessä Johanna toimittajan osakseen saama pilkka ja iva.
Naisten jatkuva ivaaminen US:ssa täytyy olla yhteydessä oikeistolaisen patriarkaatin naisvihaan.
Minulla ja Juneksella oli kohtaaminen Otanmäessä, jossa kaksi -ei kantasuomalaista hlöä- ryöstömurhasi suomalaisen miehen.
Äärioikeistomme järjesti sinne miekkarin, jota paikallinen poliisi innokkaasti tuki.
Lokka oli DeWittin kanssa organisaattori ja kuvasi meitä ”metian etustajia” innolla tabletillaan.
Aiemmin 2015-2017 olin itse Lokan hampaissa, kun hain hänen fanittamaltaan MitäVittua verkko”lehdestä” omiani ja kollegoitteni sinne varastettuja kuvia.

MV:n kommenttithread oli face lisäosa. Sieltä oli helppo hakea kuka diggasi ketäkin ja miten paljon.
Ei liene ullatus, että suurin osa kaikkea inhimillisyyttä vastaan raivoavia persuja oli lukijoissa paljon. Kun sitten seurasi suorajohtolinjaa heidän faceseinilleen, löytyi kamuista paljon poliiseja,  myös päällystöä. Kun niistä ihmetteli poliisijohdolle, johto kielsi ehdottomasti, että poliisi olisi rasistinen. Huipsaus…poliisiseuraajat hävisivät yhdessä yössä kuitenkin mainituista facestileistä ( account).

Mutta Junes.
Hän kävi erään ihmisoikeustaistelijanaisen kimppuun jostain syystä? jatkuvasti ja törkeästi.
Pyynnöstä hän lähetti minullekin pätkän videostaan.
Arvioi itse millainen ihminen työntää tällaista materiaalia kohteelleen ja tämän kontakteille taukoamatta.
Onko tuollainen ihminen hyvä ja arvostettava? Suomen rikollisimman puolueen mielestä tällaisesta videosta saa kolme sulkaa sinisillä höyhenillä ja kanan varpaiden koristamana.

Muistutan ”mestarin” kunnioituksesta  linkin takana puhuvaan hlöön.
”Minäkin arvostan Lokkaa ja hänen tekemäänsä työtä erittäin paljon. Olen tämän kyllä ilmaissutkin niin julkisesti kuin yksityisesti. Lokalla on haasteensa, kuten meillä kaikilla, mutta hänellä on myös ansioita, toisin kuin meistä monilla.” Jussi Halla-aho Twitterissä 22. kesäkuuta 2019

Tällaiset ihmiset saavat kohta merkittävän vaalivoiton ja parin vuoden päästä ehdottoman enemmistön parlamenttiimme. Tuota viimeistä odotan innokkaasti, koska sitten näemme, miten he tuhoavat isänmaamme muutamassa vuodessa banaanivaltioksi – jota Venäjä ohjaa ja rahoittaa.

VAROITUS, SEURAAVA VIDEO SISÄLTÄÄ VÄKIVALTAISTA UHKAILUA, KIROSANOJA, EIKÄ SOVI HERKIMMILLE KATSOJILLE.
KOSKA UUSISUOMI EI KIELLÄ JATKOLINKITYSTÄ (ohjeissaan), VIDEO ON KATSOTTAVISSA.

https://jpuusa.blogspot.com/2021/06/ihmisten-valisesta-rakkaudesta.html

 

+2
Jore Puusa
Sitoutumaton Kerava

Eläkkeellä oleva lehtikuvaaja ja kuvajournalismin opettaja.
TurunSanomat, Lehtikuva Oy, Pressfoto Oy, AP, UPI, DPA, AFP, TACC, BlackStar, Stern, Time, Newsweek, EPA, IOPP, NY Times, Reuters.
Teatteri AD, digitaalisen alueen vapaaehtoistyöntekijä (vanhukset).
Valokuvaaja LTTO, 1976, Uusmediakouluttaja Tampere UNI 2001

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu