Luukkaksen evan keljumi

Sosiaalisen median ilmatilan mauttomuuksilla täyttäneet ja sen hallintaansa -liian sakeana tavan ihmisille- ottaneet persut ja kokoomuksen persusiipi – ovat sananvapauden suhteen nopsaan kahtiajakautuneet.
Toisaalta he vaativat lainsäädännön tasollakin suurempaa sananvapautta ja toisaalla he käytännön tasolla ovat ottamassa sitä pois heitä kritisoivilta.

Oman sananvapauteni sai Arto L. pois kolmeksi päiväksi. Kirjoitukseni L:n kuukausia jatkuneesta Sanna Mariniin pakkomielteisesti kohdistuneesta ivakampanjasta poistettiin oltuaan esillä pari päivää.

Toivon tämän avaavan ihmisten silmiä ja näyttävän, minne me olemme yhteiskuntana menossa. Joukossamme on epäisänmaallinen 25% viides kolonna, joka hitaasti ja varmasti rapauttaa maatamme. He hyökkäävät koheesiota, hyvyyttä, kriittisyyttä, erilaisuutta ja toiseutta vastaan nälvien, ivaten, solvaten ja loukaten. He tulevat onnistumaan pyrkimyksessään lamauttaa toisinkirjoittaminen Luukkaksen evan keljumin keinoin. Hankala poistetaan ja hankalan tekijät vaiennetaan.

Hyvä UusiSuomi, Perussuomalaiset ja Kokoomuksen äärioikeistosiipi.  Ymmärrättekö mihin olette kansakuntaa viemässä vai onko tämä jo valittu linja, jota toteutetaan – kuten 1930 luvulla?
——————————–
Kuvankatsomisohje. Koska US palsta on kapea ja formaatti staattinen, ei tällainen tekstistä koostuva planssi näy luettavana. Jotta saat selvää, paina macissa cmd  +
PC:ssä vastaava komento lienee CTLR + Tällöin koko sivu ns. suurenee eli  näyttöresoluutio muuttuu, vaikka datan resoluutio ei.. Kuva kestää lukemista + komennolla vain, jos kuvan oma resoluutio on noin 1000 – 1500 pikseliä. US palsta ei siis skaalaudu automaattisesti.


Kuvateksti.
Samaan aikaan kun bloggaukseni poistettiin – on Luukkasella Uudessa Suomessa esillä useita asiattomalla kielellä kirjoitettua Sanna Marinin yksityiselämään puuttuvaa, Marinia solvaava kirjoitusta, joihin kukaan ei puutu, kukaan ei poista. Vain niitä kritisoivat poistetaan. Tähän olemme tulleet.
Sic!

+7
Jore Puusa
Sitoutumaton Kerava

Eläkkeellä oleva lehtikuvaaja ja kuvajournalismin opettaja.
TurunSanomat, Lehtikuva Oy, Pressfoto Oy, AP, UPI, DPA, AFP, TACC, BlackStar, Stern, Time, Newsweek, EPA, IOPP, NY Times, Reuters.
Teatteri AD, digitaalisen alueen vapaaehtoistyöntekijä (vanhukset).
Valokuvaaja LTTO, 1976, Uusmediakouluttaja Tampere UNI 2001

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu