Maaseudun persujen rasismi

Puolueiden johto ja propagandaelimet puhuvat ja kirjoittavat taitavasti.
He ovat indoktrinaation ammattilaisia. Heidän hyökkäyksensä toistensa kimppuun ovat sofistikoituja piikkejä lihaan.
Kyseessä on eräänlainen baletti. Tiedetään, missä raja, koska päättävissä demokraattisissa elimissä joudutaan työskentelemään yhdessä.
Hienovarainen piruilu kukkii kaikkialla.

Todelliset erot puolueiden välillä nähdään vasta, kun katsotaan kansanmiesten ja naisten ”rehevää kielenkäyttöä läpällä – jota maamme lait eivät liikoja rajoita.
Jatkossa käyn läpi sisämaamme Perussuomalaisen äärioikeiston sivustoja, joilla ”sanotaan asia niinkuin se on perkele”.
Ensin tuon silmillenne visuaalista, älyllistä ja huippuverbaalia kerrontaa Kuusamosta, paikallinen persuvaikuttaja Tapio Lämsä sanoo, mitä pitää mistäkin asiasta.

Disclaimer -Kuvasitaatit ovat poliittista kritiikkiä varten ja jos/kun copyrightowner löytyy — hänelle ilmoitetaan kuvien © varkaudesta.

Facesivullaan Lämsä käyttää jatkuvia rasistisia sanontoja ja tuo esiin  rasistisia meemejä. Tässä hän viittaa termiin ”karvaranteet” – joka tarkoittaa irakilaisia.

 

Karin copyrightsuojattuja piirroksia varastetaan jatkuvasti.
En usko, että Visavuori on antanut lupaa tämän piirroksen käyttöön. Tässä ollaan niissä ajoissa, jolloin Kari irtisanottiin HS:stä jatkuvan rasistisen käytöksen takia.
Tieto lähtee säätiölle.


Lämsä kehittää kuviin tekstejä, joilla niistä tulee jakoon joutuvia meemejä, tässäkin pohjakuva on varastettu. Lämsä hyökkää epäasiallisesti vasemmiston kimppuun.Huomioikaa kasvojen muuntelu.

Lämsän rasismi näkyy halki sivuston, ehkä Kuusamossa ajatellaan, ettei tällaisia katso kukaan kriittisesti- Jokaisen päivityksen alla on aina useita rasistisia kommentteja, joista näytän yhden, mutta pahempia en voi..intimiteettisuojalaki.

 

Joskus rasismi kiertää muka ovelasti asiaa. Tämänkin kuvan omistaa  SF filmin vanhan arkisto materiaalin ©:n holder.

 

Tasaisesti Lämsä tekee sivuilleen aforismin tyyppisiä meemejä, jotka näyttävät leviävän tehokkaasti Kuusamossa. Näin saavutetaan yhteistyömahdollisuuksia isänmaan eteenpäinviemiseen.

Haavisto on Lämsälle jatkuva homovihan kohde, näitä —-pekan pakoputki —— meemejä on Lämsän sivuilla kymmeniä.
Niiden alla on aina hymiöityjä homoseksuaalisuuteen liittyviä kommentteja.

 

Sanna Marin on myös kymmenien kuvavarkauksien ja laittomien manipulaatioiden uhri. Suurin osa kuvista on Lehtikuva-STT omia ja Lämsällä saattaisi olla näissä selittäminen. © rikkeet lähetän siis copyrightien omistyajille.


Grata Thunbergille Lämsä omistaa myös suuren määrän piruilua. isomies kiusaa pientä tyttöä asetelma. Tässä köpelö manipuloitu naama varastetussa kuvapohjassa. Käyn nämä kaikki Tineyllä läpi seuraavien päivien aikana. Siis  käänteisellä kuvahaulla tutkin, kuka omistaa meemien pohjakuvat.

Haavisto on loppumaton Lämsän vihan ja ivan kohde. Lämsällä on voimakas homoviha.

Lämsä ei pääse pakoputkiongelmastaan irti. Olisin muuten kohtuullisen varovainen ison amerikkalaisen filmiyhtiön graafisen ilmeen kopioinnista.- lasku saattaa olla erittäin suuri. Persut varastavat ympäri maata meidän lehtikuvaajienkin materiaalia surutta.

 

Lämsä voi rauhassa ilmoittaa, että ministeri on rötösämmä.

Lämsän rasistinen viha lähi-idän ihmisten suhteen pulpahtelee esiin tökeröinä kuvamanipulaatioina. Vaikka henkilö on afgaani, ei hänen kasvokuvaansa saa käyttää laittomasti.

 

Poliitikot saavat Lämsältä pilkkanimiä ja törkeää loukkaamista osakseen. Näihin liittyy jatkuva uliuli termistön käyttö, eli ihmetellään miksi loukatuilla ei ole huumorintajua.

Pääministeri Mariniin kohdistuu voimatonta naisvihaa jatkuvasti, mitä enemmän Marin on esillä, sitä törkeämmin Lämsä kohtelee häntä sivuillaan.

Lämsä nimittelee surutta jokaista -joka ei sovi hänen elämänmalliinsa.

Otsikoita muunnellaan pilkkaamistarkoituksessa. Lehtijuttujen tekstien järjestystä muutetaan ja välistä poistetaan sanoja ja lauseita, koko viesti sotketaan ja tuotosta väitetään aidoksi.

Lämsä käyttää surutta vaikeasti vammaisten kuvia ja liittää niihin muuttuneita merkityksiä, Lämsän sivuilla on kymmeniä Trumpia tukeneita ja Bideniä loukkaavia meemejä.


Lämsän rasismia puhtaimmillaan. Janitskin viljeli samanlaisia 2016

 

 

Presidentti Niinistön kimppuun Lämsä käy jatkuvasti, kuvat on manipuloitu ja koottu tökerön kömpelösti ja kasvoja muunneltu liquifyllä.

Lisää Lämsän rasismia.

Lämsä viittaa kaikkien aikojen suosituimpaan Persupoliitikkoon Toni Halmeeseen. Toni Halme oli merkittävä suomalainen Nobeltason kirjailija, jonka teoksessa ”Jumala armahtaa, minä en”  on kuuluisa lause..”Jos vetää kamaa kasvaa ottaan  kyrvän kokonen finni”
ISBN:9789525170023

 

Lisää Lämsän pääministeriin kohdistaa törkyä. Näitäkö ihmiset sitten äänestävät, näistä pitävät ja näitä ihmisiä arvostavat?


Jatkan näitä koosteita, loikataan Ouluun seuraavaksi.

Toimi US kommentointiohjeen mukaan. Kaikki niin eivät halua toimia, mutta tässä blogissa niin tehdään. Siten voimme keskustella asiasta.
Jos kirjoita minusta tai toisesta kommentoijasta loukkaavasti – poistan kommenttisi.

Jore Puusa
Sitoutumaton Kerava

Eläkkeellä oleva lehtikuvaaja ja kuvajournalismin opettaja. TurunSanomat, Lehtikuva Oy, Pressfoto Oy, AP, UPI, DPA, AFP, TACC, BlackStar, Stern, Time, Newsweek, EPA, IOPP, NY Times, Reuters. Teatteri AD, digitaalisen alueen vapaaehtoistyöntekijä (vanhukset). Valokuvaaja LTTO, 1976, Uusmediakouluttaja Tampere UNI 2001

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu