Meirän pualue tierottaa

Pää ministerin tieretään kolme vuotiaana hiekka laatikolla lyöneen kakku lapiolla kaveria päähän ja sanoneen: ”pejkeje”. Tästä syystä puheen johtajamme Puna-poski  katsoo että oppo sitioon silloin kohtistunut toiminta oli väki valtaista ja tekee yhteis työstä jatkossa mahrotonta ja toteaa: ”Tätä se on kun tytöt päästetään lapioon käsiksi”.

Pää ministerin väitetään 16 vuotiaana juoneen kaverinsa keski olut pullosta Tampereen kirjaston takana huikat. Tästä johtuen puolueenme erus kunta ryhmä katsoo vakavasti pää ministerin toimien rapauttavan maamme korona politiikkaa ja toteaa että tämä on tyypillistä komukka touhua, puhutaan yhtä ja juoraan toista mutta misä rokoteet kansi kuviin on kyllä aikaa?

19 vuotiaana pää ministerin yliopilas lakki oli ollut kuvassa leikkisästi oikealla korvalla ja kuva ollen julkaistu Aamu lehressä. Tästä syystä puolueen työ mies Putkinen toteaa että kaiken maailman kuvauksiin on remarin aika riittänyt jo silloin ja toteaa että ei tästä mitään tule kun valo kuvassa keikistely vie  kaiken ajan korona kriisiltä jota ei ole. Rokoteta en ota vaikka saisin toteaa.

Puolue toveri Loukaskorpi on YLE:n vale kommari merian sivulla sanonut että: ”pääministeri pyrkii rikkomaan lasi kattoja”. Tästä syystä puolueemme Pirkan maan piiri toteaa vakavasti lehteemme suomen uutiset että pää  ministerin yhteisen omaisuuren vahinkoittamis pyrkimys sotii vahvasti meitin puolueen rikosten vastaisuus ohjelmaa. Me ei kirkko viinejä juora jotta saataisiin kirkon lasi ikkunat rikki. Teuvo on rysselissä ja pysyy.

Tampereen valtuusto ryhmästä Pekka Salmi kertoo että Hanna paneutui heti asioihin ja oli politiikka klupin vetäjä. Meirän puolueessa ei vetäjiä katsota henkilöiksi joita saisi laskea politiikka klupiin. Sellainen ei vetele. Puolueemme katsookin että politiikassa verellään ihan liikaa rysseliin päin ja siitäkin näkee miten komukka hallituksen huuli punainen osasto ei osaa muuta kuin verellä. Sen laatuinen pelin on loputava syytteeseen vaatimme heti.

Näistä ja muista syistä puolueemme toteaa seuraavasti että:käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos kauppa apulais tyttö on asettanut tahomme tukalaan tilanteeseen ajateltaessa perään kuulutettua lakonisuutta.Vaikka osaltamme onkin saatettu syyllistyä joskus laimin lyönteihin, voiraan taholtamme kuitenkin toreta, että tilanne ei kuvaa hyvin toiminta menetelmiä parannettaessa viime aikaisia väittämiä.

V
aatimme ylämainituista syistä käsin asettamista valta kunnan oikeuteen heti  ja rokotteita ei oteta kun ei ole viirus vaan huuli puna huhu.

HUOM! Sarcasm trigger warning.
Lähteet:
puppulausegeneraattori.fi
Ylen haastattelu koskien pääministeri Marinia.
Suomen Uutiset lehden lukijan kommenttipalsta.
Aamulehti, kevät 2018
Pilkut ja reet ja keet ja peet on komukoiden touhuja niitä ei kansa tarvitse

+9
Jore Puusa
Sitoutumaton Kerava

Eläkkeellä oleva lehtikuvaaja ja kuvajournalismin opettaja.
TurunSanomat, Lehtikuva Oy, Pressfoto Oy, AP, UPI, DPA, AFP, TACC, BlackStar, Stern, Time, Newsweek, EPA, IOPP, NY Times, Reuters.
Teatteri AD, digitaalisen alueen vapaaehtoistyöntekijä (vanhukset).
Valokuvaaja LTTO, 1976, Uusmediakouluttaja Tampere UNI 2001

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu