Miten äärioikeisto hyökkäsi humanisteja vastaan.

2015 Perussuomalaiset kutsuivat hallituksessa ollessaan  30 000 pakolaista maahan — tai eivät ainakaan tehneet mitään, ettei pakolaisia olisi tullut.
Hyvä – että kutsuivat. Moni suomalainen sai töitä pakolaiskeskuksissa, joka onkin ainoa kerta kun Perussuomalaiset on saanut jotain aikaan työttömien ja taloudellisissa vaikeuksissa olevien suhteen.
30000 joukossa oli ketaleita sun muita murhaajia ja tapahtui pahoja collateral damageja  – mutta kun Perussuomalaiset eivät saaneet aikaan parempaa kontrollia, niin tuli noita ikäviä takaiskuja. Toki pakolaisista oli sekin hyöty, että suomalaisten silmät aukenivat syvällä maasedullakin…jotta ohhhoh maailmassahan elää muuallakin ihmisiä kuin Tuupovaarassa. Pakolaisista oli myös se hyöty, että näimme ensimmäisen kerran, miten umpirasistinen maa Suomi on.

2015 ympärillä alkoivat äärioikeistolaiset mediat hyökätä ns suvaitsevaiston kimppuun. Opit otettiin Ruotsista ja USA:sta. Jokseenkin kaikki MV lehden puheparret ym on kopioitu suoraan muualta maailmasta. Kun MV oli sometähti sen riveissä kulki useita suomen sisulaisia ja ihan tavallisiakin perussuomalaisia. Availin silloin MV:ssä kommentoineiden faceja ja jokseenkin kaikki linkittyivät suoraan  Perussuomalaisiin ja erityisesti poliisiin. Hämeen-Anttila oli ensimmäisiä, jotka saivat tarpeekseen ja lähti hän Suomesta ainakin osa-aikaisesti, senjälkeen persut ovat saaneet aikaan aikamoisen aivovuodeon ulos maastamme.

Alla pari casea vuodelta 2016, Janitskin varasti häikäilemättä HS kehoni palstan alastonkuvia ja manipuloi niitä. Tämä sai aikaan muutmia  vakavia koulukiusaamistapauksia ja huhutiin maalitetuiksi tulleiden perheenjäsenten itsemurhista.

Nyt kuntavaaleihin mennään pyrkimällä torppaamaan maahan VALUVAT PAKOLAISMASSAT …….😂 Krhmm….. toki viime vuonna heitä tuli vähemmän kuin koskaan, mutta jollainhan se pitää kunnanvaltuustoihin koettaa – vaikka sitten valheella.

Kuin uhmaten tai nauttien kuvitellusta koskemattomuudestaan rasistinen äärioikeisto hyökkäsi kaikkia niitä vastaan, jotka eivät toimi heidän kapean kulttuurikäsityksensä mukaan. Tuntuu kuitenkin siltä, että nämä hyökkäykset ja disinformaatio ovat muualta johdettuja.  Venäjä, USA? Kuka tietää

Lehtikuvaaja Jukka Lehtinen on kuvannut HS tilauksesta yllä olevasta henkilöstä osittaisen alastonkuvan HS kuukausiliitteeseen, palstaan, jossa noudatetaan samaa kuvausmallia vuodesta toiseen. Uskaltaako kukaan siihen enää mukaan? Rasistinen media ottaa kuristusotteen niistä, jotka toimivat journalististen sääntöjen mukaan.

Kuvat varastetaan nykyisin häikäilemättä ja niihin kirjoitetaan uusi keksitty kuvateksti.
Yhä useammin haastateltavat kieltäytyvät kuvatuksi tulemisesta, koska pelkäävät joutuvansa jonkun rasistisen vihamedian sivuille häväistäviksi.
Rasistimediat saavat samalla aikaan koulukiusaamista. Tätäkö me journalistit haluamme tulevaisuudelta? Tällekö poliisi ja journalistiliitto antaa hiljaisen hyväksymisen?

MV selvästi testasi jatkuvasti ( silloin ja nyt) – voiko se jatkaa vapaasti ja entistä törkeämmin suomalaisen yhteiskunnan kimppuun käymistä.
MV varasti esimerkiksi  Anna Kontulan alastonkuvan ja kytki sen täysin perusteetta insestijuttuun.
Näistä kuvan ja otsikon epäsynkroneista rasistien palveluksessa tulee isompi juttu – ellei minua heitetä ulos ennen sitä.

Nämä ja monet muuta caset olivat perussuomalaisten ihaileman Janitskinin tuomioiden ja lisäoikeusjuttujen takana.
Janitskin kuoli ennenkuin korvausoikeudenkäyntejä saatiin alkamaan.
Monet perussuomalaiset kirjoittivat silloin suuren vapaustaistelijan 🙂 poismenosta.
Ihan kuten nyt sauhutaan Trumpin häviöstä USA:ssa.

————————————————

En tee tätä kommenttien takia. Tietyt kymmenkunta perussuomalaista pyrkivät tuhoamaan keskustelut alkuunsa kautta US:n  henkilökohtaisilla loukkauksilla,  joten johtuen  heidän välinpitämättömyydestään US:n ohjeista …… ollaan ilman kommenttithreadia. Mutta jos sinulla on minulle ihan oikeata asiaa, jonka pystyt esittämään huutamatta solvauksia naama punaisena niin saat erään mailiosoitteeni.. vanha piste lehtikuvaaja ät kolumbus piste fi
Algoritmi deletoi jokaisen mailin, jossa ns kirosanoja ja  muita vakiosolvauksia.

Jore Puusa
Sitoutumaton Kerava

Eläkkeellä oleva lehtikuvaaja ja kuvajournalismin opettaja. TurunSanomat, Lehtikuva Oy, Pressfoto Oy, AP, UPI, DPA, AFP, TACC, BlackStar, Stern, Time, Newsweek, EPA, IOPP, NY Times, Reuters. Teatteri AD, digitaalisen alueen vapaaehtoistyöntekijä (vanhukset). Valokuvaaja LTTO, 1976, Uusmediakouluttaja Tampere UNI 2001

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu