Prutku ja persut – papatusta

Linkin takana on kone oppia kaikille sarjassamme osa 173.
Perä moottori.


Nyt jännitävä kilpalu alkaa, hep.
Kuka päivystävitsä rikollis puolueen ( HS tuore tutkimus) etustajista ehtii ensin kante lemaan yllä pidolle – että paha jore setä taas kiusaa.
Onko se Järven pään kirkko herra persu, edellisen pännini aiheuttaja – joka ei Marinia kuukausia kiusattuaan kestänyt kun julmasti kiusasin hänet Väinä möiseksi Sannaa jahtaamaan ihan muualle netissä kuin US metiaan. Vai onko se joku muu sanan vapauden soturi uljas. Kilpailu nopeimman jore pännin aikaan saajasta alkaa, NYTE

https://youtu.be/zdRYIfIffqk

 

PostScriptum: Rakas US YP. Olet mahdollisesti juuri poistamassa tekstiäni ja antamassa minulle ties kuinka monennen bännin Luukkasen tai Hämäläisen ym. sanavapaussoturin vaatimuksesta. Luin pariin kertaan US säännöt ja konsultoin Almassa työskentelevää syväkurkkukollegaani. Emme löytäneet sanaakaan siitä, että US:stä ei saisi linkittää ulos. Kyllä ei PT Vesikansa olisi tykännyt moisista rajoituksista aikanaan. Kunnioitin  ukkoa, vaikka oltiin usein erimieltä.

+4
Jore Puusa
Sitoutumaton Kerava

Eläkkeellä oleva lehtikuvaaja ja kuvajournalismin opettaja.
TurunSanomat, Lehtikuva Oy, Pressfoto Oy, AP, UPI, DPA, AFP, TACC, BlackStar, Stern, Time, Newsweek, EPA, IOPP, NY Times, Reuters.
Teatteri AD, digitaalisen alueen vapaaehtoistyöntekijä (vanhukset).
Valokuvaaja LTTO, 1976, Uusmediakouluttaja Tampere UNI 2001

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu