Uusi teologinen tekniikka

Olen ollut itse typerä ja herkkänahkainen, sulkien kommentoinnin, kun sinne alkoi tulla persuilta nimelläni paskamaisia henkilökohtaisuuksia. Olisi pitänyt niellä ja vastata takaisin vielä rumemmin. Eli lähteä persujen opetuslapseksi. Törkeimmin solvaava saa taivaosuuden ja hernekeittoa kipollisen.

Järvenpään lahja taivasten valtakunnalle teki muutama minuutti sitten tempun, joka ylitti oman someosaamiseni kirkkaasti.
Kirjoitin kommentin, koska Luukkasen häikäilemättämät yleisönosastokirjoitukset täällä meillä Kerava – Järvenpää linjalla naispoliitikkoja kohtaan – ovat kiinnittäneet ihmisten huomiota. Miten jumalan mies tai kenen lieneekään.. voi käyttäytyä noin?

Luukkasen temppu,  josta kuva alla – oli nerokkuudessaaan silkkaa ilmestyskirjaa.
Kun hän oli kirjoittanut kommenttiini vastineen, jossa jauhotti minut mennentullen, Luukkanen sulki samantien kommentoinnin, etten päässyt todistamaan mitään ja hakemaan arkistostani muutamaa valittua reproa hänen poliitikkonaisia loukkaavista teksteistään Keski-Uusimaa lehdessä.

Enpä olisi itse keksinyt tuota.
Täytyy antaa kymmenen pojoa suorastaan Jeesuksellisesta sometekniikasta.
Tässä >>> 10 <<< On se ukko, huh 🙂

+3
Jore Puusa
Sitoutumaton Kerava

Eläkkeellä oleva lehtikuvaaja ja kuvajournalismin opettaja.
TurunSanomat, Lehtikuva Oy, Pressfoto Oy, AP, UPI, DPA, AFP, TACC, BlackStar, Stern, Time, Newsweek, EPA, IOPP, NY Times, Reuters.
Teatteri AD, digitaalisen alueen vapaaehtoistyöntekijä (vanhukset).
Valokuvaaja LTTO, 1976, Uusmediakouluttaja Tampere UNI 2001

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu