Välitilinpäätökseni, yritys avata perusäärioikeistolaisuutta

Olen nyt kirjoittanut 11 juttua kuvineen UudenSuomen blogeihin. Mahdollisuus aukeni minulle 2,5 vuoden eston jälkeen. Sain eston puolustettuani turkulaista toimittaja Rebekka Härköstä, jonka elämän Perussuomalaisten Turun paikallisosasto maalitti pilalle.. meni työ, meni koti. Ensimmäinen journalistin sananvapauden  rajoittaminen henkilökohtaisella uhkaamisella Suomessa.
( alla olevat kuvituskuvat ovat sitaatteja Keravan Perussuomalaisten www.sivujen uutisosion kommenteista, otin ne -joita voi julkisesti edes jotenkin näyttää, pahin piti jättää pois. Osa tämän päivityksen  lukeneista pitää kommentteja asiallisena totena, osaa ne yksinkertaisesti puistattavat ja inhottavat. Tähän meidän maamme on muutamassa vuodessa syöksynyt ,  eikä mitään inhimillisempää ole enää koskaan tulossa. Suomi tuhoutuu fasistien valtapyrkimyksiin.)

Palatessani tänne en ollut usko silmiäni – niin vihaa täynnä olevaksi ja henkilöön meneväksi blogit ja niiden threadit ovat menneet. Maamme on yhtä jakautunut kuin USA. Olemme kuilun reunalla. Ei täällä US:ssa ole enää keskustelua, vaan pelkää Perussuomalaisten lapioimaa loanheittoa kirjoitus toisensa jälkeen.

Maassamme on suurin puolue ajoittain avoimen fasistinen Perussuomalaiset – jonka ainoa tarkoitus on tuottaa johdolleen korkea palkkataso ja valtaa. Tätä varten johto ylläpitää alatasoilla yllä puhdasta vihaa tuottamalla propagandaa, joka on läpinäkyvää, mutta uppoaa heikosti koulutettuun kansanosaan, koska heille viha ja väkivalta on helppo ratkaisu vaikeisiin ongelmiin.

Perussuomalaisten kaaderien ainoa toiminta on rikkoa yhteiskuntaa ja hyökätä hallituksemme kimppuun naisvihaa valuttaen. “Tyttöjen huulipunahallitus” on Perussuomalaisten epäisänmaallisen myrkynkylvön kohde vaikeassa pandemiatilanteessa, jossa kansan pitäisi olla yhtä.

Kun kirjoittaa yleensä politiikasta – saa kimppuunsa perussuomalaisen, joka ohjeistuksensa mukaan käy kirjoittajan henkilön kimppuun nimeltä, käyttäen rotua, mielensairautta tai fyysistä ulkomuotoa loukkaamiskeinona.

Kun yksilö kirjoittaa laajemmin persuista,  kirjoittavat persut joukkona yksilöstä mahdollisimman tehokkaasti loukaten.

Oivallan mitä hyötyä tai haittaa tästä kirjoittamisesta on.
Hyötyä siitä on ainoastaan rasistiselle äärioikeistolle. Mitä enemmän avaat heidän valheitaan, sitä enemmän he saavat siitä gloriaa. Perussuomalaisten  suosiomekanismi on kone, joka perustuu
herra- ja eliittivihalle ja törkeimmin käyttäytyvän ihailulle. Tonihalme ilmiö.

Rasistista äärioikeistoa vastaan kirjoittamisella on enää vain se merkitys, etteivät he kuvittele olevansa koko kansa ja sen mielipide. Perussuomalaisilla on suuri ilo maan suurimman puolueen asemasta. Heille 25% merkitsee koko maata. Mutta he eivät ymmärrä, että 75% kansasta inhoaa heitä syvästi. Tämä asetelma maatamme eteenpäin vievien puolueiden väliltä puuttuu, puolueet kykenevät yhteistyöhön isänmaan hyväksi, vaikka joskus tuskaisesti.

Nämä ihmiset ovat vahvaa johtajaa tarvitsevia  rajoittuneita konservatiiveja, joihin pätee erinomaisesti ote  filosofi Norberto R. Kempen tuskallisen vaikeasti avautuvasta kirjasta VAPAUTUS, vuodelta 1983. .

Kymmenkunnan perussuomalaisen kirjoittelu kommenttiketjuihin rikkoo ja pilaa keskustelua, joten pidän kommentoinnin toistaiseksi kiinni.
Ääripersut eivät kykene tai halua noudattaa UudenSuomen säännöstöä. En myöskään itse osallistu enää threadeihin, etten vahingossa provosoi
keskustelua uriltaan. Ulostulo threadeissa ei selvästikään auta yhtään mitään mihinkään asiaan. Threadit ovat pelkää loukkaamista ja piruilua enää.

Jore Puusa
Sitoutumaton Kerava

Eläkkeellä oleva lehtikuvaaja ja kuvajournalismin opettaja. TurunSanomat, Lehtikuva Oy, Pressfoto Oy, AP, UPI, DPA, AFP, TACC, BlackStar, Stern, Time, Newsweek, EPA, IOPP, NY Times, Reuters. Teatteri AD, digitaalisen alueen vapaaehtoistyöntekijä (vanhukset). Valokuvaaja LTTO, 1976, Uusmediakouluttaja Tampere UNI 2001

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu