Vasemmistolaiset ja kristityt

Maailmassa lienee ainakin 100 miljoonaa punapuolueisiin kuuluvaa ihmistä. Voi olla enemmänkin, kuka tietää(?). Mistä sitten johtuu maailmaa yhä raastava epäoikeudenmukaisuus?

Eivätkö nimenomaan vasemmistolaiset pyri puuttumaan yhteiskunnan epäkohtiin ja korjaamaan niitä? Köyhyyteen puututaan tuilla, liikennekuolemiin valistuskampanjoilla jne.

Entäpä sitten kristityt? Maailmassa on arvion mukaan 2,2 miljardia kristittyä. Mitä tässä leirissä on puuhattu? Sen tiedän, että Suomessa on harjoitettu diakoniaa verrattain verkkaasti, se on ollut luonteeltaan juoksevaa ja tavoittaa arviolta 100 000 ihmistä vuosittain.

Entäpä sitten presidentti? Hän tukee erilaisia avustuskampanjoita, mutta onko hän valmis menemään vielä askeleen pidemmälle, toisin sanoen antamaan yleiset ja yhtäläiset oikeudet näiden kampanjoiden piirissä oleville ihmisille?

Jouluna ja vappuna puhutaan kaikenlaista, mutta mitä tästä on jäänyt käteen? Missä on 5-10 % sosiaalinen asuntotuotanto? Missä on kansalaispalkka?

Päästäänkö taas siihen, että joulun jälkeen kaikki jatkuu kuten ennenkin? Köyhä saa tukia ja rikkaat saavat kaiken. Ei sen näin pitänyt mennä, ainakaan puheissa.

Syrjäyttäminen ei ole Suomessa rikos. Sellaiseksi se pitäisi tehdä. Oma hyvinvointi ei pidemmän päälle lämmitä, jos ihmiset ympärillä ovat kuin varjojen maasta.

Kysymys kuuluukin: Jatkuuko kaikki vuonna 2022 samaan tapaan, vai onko muutosta odotettavissa? Jos on, niin mistä suunnasta se tulee?

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu