Eurooppalainen elämäntapa – osaammeko arvostaa sitä?

Uusi EU-komissaari on saanut uuden vastuualueen: suojella eurooppalaista elämäntapaa. Moni poliittisen eliitin tiedostava puolestatohkeentuja näkee tuossa kauhistavaa rasismia ja suvaitsemattomuutta jne aina varmaan taas kerran natsikorttiin asti.

Tuo suvaitsevaistoaktiivien kauhureaktio paljastaa hyvin, miten tekopyhän vieraskoreita nuo tohkeentujat ovat. Se osoittaa miten vähän he arvostavat eurooppalaista elämäntapaa, eurooppalaista kulttuuria, länsimaailman valtauskontoa ja kaikkea sitä hyvinvointia ja tasa-arvoa, minkä nuo asiat meille ovat tuottaneet ja yhä tuottavat.

Ei se että arvostaajuuriaan ja perintöään ole muilta pois. Tasa-arvo on sitäkin, että osaa arvostaa myös itseään ja omaa taustaansa. Ellei osaa arvostaa omaa kulttuuriperintöään, ei voi myöskään aidosti arvostaa vieraan kulttuuriperintöä. Se on vain onttoa tekopyhää esittämistä, jolla saa itselleen hyvän ihmisen sädekehän.

jorkkajaatinen

Poliittisesti sitoutumaton, perinteisiä suomalaisia arvoja kunnioittava, paljon töitä ja syntiä tehnyt, ja maailmaa kiertänyt kristitty. Tervetuloa todellisuuteen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu