ELÄMÄÄ OSOITTEEN OLLESSA TURVAKIELTO!

Elämää osoitteen ollessa Turvakielto!

Kun on hoitanut läheisiään omaishoitajana 1993 – 2020, siinä sivussa tehden pätkätöitä ja yrittänyt kaikkensa, joutuen silti Turvakiellon piiriin kesällä 2018 viideksi (5) vuodeksi, joka loppuu siis kesällä 2023, syinä todistaminen oikeudessa mm: silminnäkijänä, jonka seurauksena olin auttamassa toista ihmistä perheineen kauas pois uuteen elämään, ko.henkilöiden vainon alta, jonka toki tekee mielellään, on yhteiskunnan palkkio turvakielto, joka on anottava ja jota ei sen myöntämisen jälkeen valvo kukaan ja jonka turvin joutuu ottamaan toisen asunnon kaukaa jossa on turvassa päästen käymään omassa kodissaan kerran viikossa yhden yön, kotia ”vartio” lasin kulmassa oleva varoitus sinne asennetusta vartiointijärjestelmästä, joka ei suinkaan ole ilmainen kuten ei toisella paikkakunnalla oleva asuntokaan.
Mielestäni on tämä kova hinta siitä, että olet vastustanut rasismia ja vainoamista, eikä yksikään viranomainen, media tai edes puolue asetu sinua puolustamaan, kun haet solidaarisuutta ,vaan huomaatkin olevasi itse vainon kohteena, ikäviä käsin kyhättyjä kirjeitä, jotka sisältävät perättömyyksiä tippuu omaasi ja kaikkien taloyhtiön asukkaiden postilaatikkoihin asuntoasi, autoasi  ja muuta omaisuuttasi tuhotaan poissa ollessasi,  sinua uhataan avoimesti väkivallalla useasti, lähiomaisiasi lähestytään kirjeitse jopa hoivalaitokseen, viranomaiset sivuuttavat tämän taas kerran tyyliin ”ei ole todisteita”, ”ei ole aihetta tutkia” tyylisillä selityksillä. Kysynkin miksi tämän annetaan tapahtua vaikka syylliset ovat tiedossa? Mihin on kadonnut solidaarisuus ja lähimmäisen rakkaus? Miksi vain juorut ovat uskottavia? Eikö tosiaan kylmät tosiasiat ja faktat riitä? Näin ihmisestä tehdään ”lainsuojaton” jonka on puolustettava itse itseään ja meitä on tässä( kin ) maassa satoja jopa tuhansia, tähän kyllä eduskunnan ja lainsäätäjän olisi jo aika puuttua raskaalla kädellä, nyt meistä ei välitä kukaan uskomatonta mutta totta!
Kuva(t): Jorma Talikka. Kirjoitus on lähetetty mm: 26.3.2021 Hämeen – Sanomien ja Kaupunkiuutisten toimituksiin ja mielipide palstoille.
Jorma Talikka , Janakkala/Turvakielto
0
JormaJoppeTalikka
Sitoutumaton Janakkala
Ehdolla kuntavaaleissa

1977 ammattikoulusta suoraan työelämään Mekaaniseen metsäteollisuuteen jossa Trukkikuskina, Pyöräkoneen-kuljettajana, Lähettäjänä, Vaihtomiehenä, Lajittelijana, Lastaajana, Kuormaajana, Komennusmiehenä satamissa ja Autonkuljettajana(Enso, Sotka, Paloheimo Oy)n.15vuotta,1993-2020 Omaishoitajana, olen tehnyt 90-luvun alusta lisäksi hoitoalalla eripituisia pätkätöitä mm:Terveyskeskuksien vuodeosastoilla, Päiväkodissa, Vanhainkodeissa, Kodinhoitajana yö-partiossa, Yökkönä opiskelija-asunnoissa, Vr:lä topparoikassa, Puolustusvoimilla kiinteistönhoitajana, jne..= määrittelisin itselleni titteliksi pätkätöitä tekevä Monialatyömies.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu