Jokaisessa meissä näkyy ihminen!

Kiusaamisessa jota voi alkaa jo myös rasismiksi kutsua, on tultu äärirajoille kun se alkaa siirtyä kouluihin jossa on lapsia, jotka ovat kiusaajien listalla ihonvärinsä vuoksi, tällöin on opettajilla hälytyskellojen alettava soida, kotikasvatusta unohtamatta jos rasismia opetetaan viattomille lapsille jo kotona ollaan menty liian pitkälle ja näin ei voi jatkaa, on tehtävä jotain.

Näitä oppeja ajavat koteihin aikuiset, jopa kunnanvaltuutetut ja kansanedustajat, haloo onko valoa, aikuisten ihmisten olisi aika lopettaa rasistiset höpöpuheet ja vihan lietsonta, te jotka tällaista levitätte ja lietsotte olkaa valmiita ottamaan vastuu puheistanne joiden seurauksena pieni koululainen tuntee pelkoa mennä kouluun joka muuttuu opiskelun ilosta, kauhuksi ja kyyneleiksi, kun koronan aikaista etäopetusta pidetään lahjana ja joululomaa odotetaan vain sen vuoksi että päästään eroon kiusaajasta.

On lähdettävä siitä, että jokaisessa meissä näkyy vain ihminen ja tätä oppia on julistettava kaikkialla. Tämä on aikuisten ihmistenkin tajuttava, on aika koulurauhan. Erilaisuus on rikkautta, jota ei saa tuhota.

Jorma Talikka , Janakkala

Lampaat, kissat ja muut eläimet eivät katso väriä, he toimikoot esimerkkinä ihmiselle!

JormaJoppeTalikka

1977 ammattikoulusta suoraan työelämään Mekaaniseen metsäteollisuuteen jossa Trukkikuskina, Pyöräkoneen-kuljettajana, Lähettäjänä, Vaihtomiehenä, Lajittelijana, Lastaajana, Kuormaajana, Komennusmiehenä satamissa ja Autonkuljettajana(Enso, Sotka, Paloheimo Oy)n.15vuotta,1993-2003 Omaishoitajana, 2004 - Nyt(v.2015)jatkuu..Omaisena edelleen, 4-vuotta omaistani pitänyt janakkalan vanhainkodista kotona, tuosta yli 11-vuoden laitoksesta olosta, lähes jokapäivä olen yrittänyt taata hänelle edes vangin oikeudet 1h/vrk ulkoilut, jumpat, ym virikettä, olen tehnyt 90-luvun alusta lisäksi hoitoalalla eripituisia pätkätöitä mm:Terveyskeskuksien vuodeosastoilla, Päiväkodissa, Vanhainkodeissa, Kodinhoitajana yö-partiossa, Yökkönä opiskelija-asunnoissa, Vr:lä topparoikassa, Puolustusvoimilla kiinteistönhoitajana, jne..= määrittelisin itselleni titteliksi pätkätöitä tekevä Monialatyömies.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu