Autoilevien nuorten rajut ulosajot eivät aiheuta rajoituksia, kuolleita on liian vähän – Äänekoskella raju ulosajo

Poliisi toteaa, että näitä onnettomuuksia on tapahtunut turhan monta. Niitä ei ole kuitenkaan tapahtunut siinä mielessä riittävästi mikä aiheuttaisi lainsäätäjille toimenpiteitä.

Nyt Äänekoskella tapahtuneessa ulosajossa loukkaantui kolme 18-vuotiasta nuorta. Vastuu liikenteessä ei ole tyypillisesti tässä iässä se vahvin ominaisuus.

Tällaiset asiat ovat eräänlaista ”poliittista kannatuskauppaa”. Vielä ei ole hinta, eli poliittinen paine noussut niin suureksi, joka aiheuttaisi aktiivista toimintaa. Eli odotellaan lisää ”raatoja” ja loukkaantuneita. Ensiviikolla tätäkään ulosajoa ei muista kukaan.

”Keski-Suomessa Äänekoskella kolme paikkakuntalaista, 18-vuotiasta nuorta miestä loukkaantui myöhään keskiviikkona illalla tapahtuneessa rajussa ulosajossa, kertoo poliisi.”

Tämä oli jälleen sellainen esimerkki, että poliisi kehottaa nuoria miettimään ajotapaa ja olemaan varovaisia liikenteessä. Tässä on jo turhan monta tällaista onnettomuutta tapahtunut Suomessa, joissa kuskina ovat olleet nuoret, sanoo Rossi.” (YLE)

 

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu