Husseinin ”rasismikirjoittelu” osoittaa miten twitterikuplaa rakennetaan

En ole ollutkaan niin perillä kaikista twitterin hienouksista, kunnes eilen huomasin yllättävän tavan, miten twitterikuplaa rakennetaan ja tässä tapauksessa sitä sitä tehtiin Husseinin ympärille liittyen minun kommentointiini twitterissä. Onko kenties kyse jonkinlaisesta organisoidusta ”väärien” mielipiteiden siivoamisesta, jossa on mukana jokin tietty ryhmä?

Kommentoin muutamia twiittauksia liittyen asiakkaan jättöön moottoritielle, sen jälkeen vasta tarinaa muutettiin, niin ettei se ollutkaan moottoritie vaan pussipysäkki. Nyt sitten työnantaja tutkii tarkemmin onko se tapahtunut ollenkaan.

Asiallinen kommentointini sai aikaan ilmiön, jossa tietyt erimieltä olevat rupesivat sulkemaan minua pois kommenttiketjuistaan, jolloin alkoivatkin rakentamaan twitterikuplaansa. Tätä todennäköisesti tehdään myös toiseenkin suuntaan. Se siitä ”yhteiskunnallisesta” keskustelusta. Mielipiteen vapaus on ilmeisesti sallittua, kunhan olet samaa mieltä.

Sinänsä mielenkiintoinen ilmiö. Eli ei olekkaan hyväksytty edes jos asiallisesti kyseenalaistaa ja hakee vastauksia. Siis asiallinenkin keskustelu  blokataan pois, jos se kyseenalaistaa väärään suuntaan. Sinänsä ymmärtäisin jos tarkoitus olisi siivota asiattomuuksia pois, mutta tämä keskustelupiirre on outo ja sillä luodaan kuplautumista omaan maailmaansa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu