Korona-ajan positiivinen kierre

Korona-ajassa on se hieno asia, että se haastaa meitä miettimään niitä tärkeitä ja positiviivisia asioita, joilla on oikeasti merkitystä. Ne ovat pieniä tai suuria mutta kuitenkin ne ovat tärkeitä. Tällaista aikakautta ei ole ollut minun elinaikanani. Itse olen elänyt koko korona-ajan positiivisessä kierteessä, teen sen tietoisesti ja siihen on minulla oma tapa, jota olen opetellut. Tietenkin on ollut joitakin negatiivisia asioita joita on meillä kaikilla, mutta ne eivät ole katkaiseet sitä.

Haastan myös lukijoita miettimään mikä on se jokaisen oma posiitiivinen korona-ajan kierre jota voivat ylläpitää. Ilman elämän positiivista kierrettä emme jaksa. Jokaisella se löytyy. Positiivinen kierre on yksinkertaisesti lista jo tapahtuneita positiivisia asioita ja ”unelmia”. Tapahtuneissa asioissahan on niitä ”unelmia”, jotka ovat jo toteutuneet.

Kunnallisvaaleissa tietenkin keskitytään kaikenlaisiin epäkohtiin, mutta oikeasti hyvin moni asia sujuu hyvin jokaisen elämässä. Jos minulle kävisi ”huonosti” työelmässä, niin minulla on ”suunnitelma B”, olen myös sitä kokellut, olen toiminut yrittäjänä työni ohessa aikaisemin. Ryhtyisin yrittäjäksi. Se vaihtoehto houkuttelee nytkin, mutta ei kannata siihen ryhtyä vielä, koska minulla on hyvä palkkatyö ja siinä on paljon mahdollisuuksia ja voi tehdä jotain jolla on paljon merkitystä.

Mutta palataan siihen positiiviseen kierteeseen, mistä siinä on kysymys? Esimerkin kautta pääsee parhaiten perille. Eräällä lähipiirissäni oli päässyt negatiivinen kierre voimistumaan korona-aikana. Mietimme yhdessä miten käynnistetään se posiitiivinen kierre. Rupesimme hänen kanssa listaamaan yhdessä niitä positiivisia asioita joita on tapahtunut ja hänen unelmia. Yksi unelma jo sitten toteutui.

Korona-ajan sulkeutunut ilmapiiri voi käynnistää helposti negatiivisen kierteen, miten käännät sen ja muutat sen suuntaa?

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu