Kaksinaamainen SDP

Kyllä SDP on tiennyt tasan tarkkaan Paateron ja Rinteen mukana Postin aikomuksista, kyse on lähinnä sitä tekeekö Posti näitä liikkeitä nimenomaan omistajan vaatimuksesta. Alunperinhän tämä tarina alkoi edellisen porvarihallituksen aikana Bernerin ajamana mutta ei SDP ja Rinne ole tätä yhtään jarrutellut, päinvastoin.

Posti Palvelut Oy.hyn on siirretty Postin Paketti ja verkkokauppa -liiketoimintaryhmän lajittelutoimintojen henkilöstö, jota ei koske yleisvelvoite, kuten kirjepostilähetyksiä. Samalla on pyritty tekemään henkilöstön työehdoista ”kilpailukykyiset”.

Eihän tälläiselle toiminnalle olisi mitään syytä ellei Posti Palvelut Oy.ta olisi tarkoitus pistää lihoiksi eli myydä jollekkin kuten sähköverkkomme aikoinaan.

Se taasen tarkoittanee tulevaisuudessa samaa kuin Ruotsissa on tapahtunut, kun tilaat paketin ulkomailta myös vastaanottaja maksaa käsittelymaksua. Etenkin kun parin vuoden kuluttua 22 euron alv. raja poistuu EU.n ulkopuolisista verkkokauppa ostoksista.

Rinteen puheet työehtoshoppailun estämisestä saavat kyllä ihan oman mausteensa kun on itse ollut niitä järjestämässä. On siinä duunareilla puolustaja.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu