Millä avuin läpi eduskuntavaaleissa

Olen tässä seurannut kolmea pääkaupunkiseudun vaaliehdokasta ja keinoja millä ovat tehneet itseänsä tunnetuksi. Eli siis kampanjointia

Veikkaisin että ainakin kaksi näistä kolmesta menee läpi.

Ensimmäisenä Otto Meri, kokoomus.

Otto nousi suht tuntemattomuudesta median valokeilaan pari vuotta sitten kommenteillaan ettei maitoa tulisi Helsingin yksiköissä kuten kouluissa, vanhainkodeissa etceteraa tarjota lainkaan.

Otto perusteli ideaansa ilmastosyillä, ja kuten nykyään tiedämme niin mikäpä ihmisiä enemmän kiinnostaisi kuin mitä naapurin lautasella on. Nyt vaalien lähestyessä Otto on ottanut maidon jälleen tähtäimeensä.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006255409.html

Toisena Fatim Diarra, vihreät

Fatim on ollut kovin kiinnostunut maaseudun etenkin lieksalaisten miesten seksuaalielämästä, muutenkin julkisia ulostuloja on leimannut vihamielisyys maaseutua ja siellä asuvia miehiä kohtaan.

Joku voi ihmetellä miten tuollaisella toiminnalla voisi vaaleissa menestyä mutta kyllä nuo ulostulot uppoavat kuin veitsi sulaan voihin Helsingin tiedostaviin miesvihamielisiin woke ja BLM yhteisöihin.

 

Kolmantena Ulla Kaukola, sdp

Viime aikoina tämä umpidemari on saanut suurta suosiota twitterissä vähintäänkin höpsöillä kannanotoillaan kuten että kylmässä ja pimeässä eläminen sähkön hinnan noustessa olisi Ukrainan tukemista. Ullasta on tullutkin hahmo jonka kanssa selfiekuviin pyrkivät myös muiden puolueiden ehdokkaat.

 

Itse kun asustelen Etelä-Savossa niin ei tarvitse valintaa noiden välillä tehdä, huomioitavaa kumminkin on että kaksi ensimmäistä pyrkivät kampanjoissa vastakkainasetteluun pääkaupunkiseudun ja maaseudun välillä.

Omat määreet millä ehdokkaan tulen valitsemaan ketä äänestään, on että kannattaisi suurinta osaa näistä rakenteellisista uudistuksista.

– Ansisidonnaiset etuudet poistettava.

– Eläkekatto kolmeen tuhanteen euroon.

– Koulutus peruskoulun jälkeen maksulliseksi.

– Ja toki pakkoruotsin muuttaminen vapaaehtoiseksi.

Vielä ei ole yhtään nämä kriteerit täyttävää ehdokasta löytynyt ja tuskin tällä kierroksella löytyykään.

Mutta seuraavalla kierroksella näitä ehdokkaita on jo useita mistä valita valtion korkomenojen vuosittain noustessa jo 4 miljardiin euroon.

https://twitter.com/SaPakarinen/status/1583709236101423106?t=duiy_Z8452KmAm9HkWOHrw&s=19

 

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu