Punavihreä hallitus: Lisää veroja ja valvontaa!

Jaan facebookista tämän hyvän kirjoituksen kirjoittajan luvalla.

Kuvaa hyvin pääkaupunkiseudun ja muiden suurten kaupunkien tuskaista tilannetta kun huoltosuhde muuttuu koko ajan huonompaan suuntaan.

 

”Suomessa tehdään kaikki mahdollinen, että työssä käyminen muuttuisi kannattamattomaksi ja vetelehtiminen työssä käyvien rahoilla mahdollisimman kannattavaksi. Minulle on täysi mysteeri se, miten saamme yhteiskunnan nousukiitoon sillä, että suomalaisten työssä käyvien jo moneen kertaan ryöstöverotettu yksityinen omaisuus lahjoitetaan taloudesta mitään ymmärtämättömille poliitikoille ja patalaiskoille ulkomaalaisille vetelehtijöille.

‍‍
Timo Harakka, Maria Ohisalo tai Sanna Marin eivät ole koskaan tehneet PÄIVÄÄKÄÄN sellaista työtä, mitä ei maksettaisi yksityisen sektorin työntekijöiden nettoveroilla. Eivät he osallistu maksamiseen. He eivät ole veronmaksajia, vaan verojen SAAJIA. Näitä ihmisiä on Suomessa jo 2/3 kansasta, eli demokratian keinoin asioita on enää mahdotonta muuttaa.

‍‍
Suomessa asuu noin miljoona pienituloista ihmistä toisten rahoilla asunnoissa, joissa asumiseen heidän omat rahansa eivät ikinä riittäisi. Pelkästään yli sata tuhatta helsinkiläistä saa asumistukea. Asumistukipotti vuodelta 2019 oli 2.3 miljardia euroa.

‍‍
Tilastokeskuksen data kertoo, että helsinkiläisten mediaanitulo on pudonnut sijalle 113. Kaupunkiin muuttaa jatkuvasti nollatuloisia veroja maksamattomia ihmisiä. Helsinkiläisten mediaanitulotaso sijoittuu tällaisten vauraiden metropolien joukkoon:

Vimpeli 33326
Tornio 33322
Toholampi 33297
Helsinki 33263
Veteli 33129
Merijärvi 32995
Liperi 32903
Inari 32872
Toivakka 32869
‍‍

Turku (sijalla 292.) ja Tampere (sijalla 262.) mahtuvat mediaanituloilla mitattuna enää hädin tuskin 300 joukkoon tuossa 312 paikkakunnan listassa. Maksajat ovat jo nyt lähteneet keskuskaupungeista. Monikulttuuri ja vihreä idiotismi ovat tehneet tehtävänsä.

‍‍
Niille viimeisille yksityisen sektorin nettotyöpaikoissa käyville duunareille on tarjolla loputtomasti lisää veroja. Asuminen ollaan verotettu tappiinsa (kiinteistövero, hulevesimaksut, veden hinnannousu, yksityinen jätehuolto, kunnallisvero, Hgissä kadunhoitomaksu, sähkövero, jne). Autoiluun on luvassa lisää bensaveroa ja seuraavaksi vielä päälle liike-elämän lopullisesti kaupunkikeskuksista tappavat tietullit. Sen päälle on tarjolla orwellilaiseen vakoilujärjestelmään perustuva uusi taas ylimääräinen ja päällekäinen rahastussysteemi. Autoilun verottaminen Euroopan harvimmin asutussa maassa on sanalla sanoen täysin uskomatonta.
‍‍

Jonkun 2500 euron kuukausipalkan vastaanottaminen ei siinä vaiheessa enää kannata, kun toisessa vaakakupissa on tarjolla ilmainen asuminen Suomen kalleimmilla alueilla Helsingissä, ilmaiset päivähoidot ja kaikki mahdolliset harkinnanvaraiset tulonsiirrot, jne.
‍‍

Minä ymmärrän nöyrän ja nyrkkiä taskussa puristavan suomalaisen alistuvan kansanluonteen. Olemmehan olleet Ruotsin ja Venäjän vallan alla, sen jälkeen kylmän sodan aikana Neuvostoliiton vasallina ja nyt Euroopan typerimpänä ja sinisilmäisimpänä maksumiehenä.
‍‍

Mutta kyllä luulisi rajan tulevan siinä vaiheessa vastaan, kun joku turpealta mammanpojalta näyttävä ”ryhmänjohtaja” tulee kovistelemaan ja tarjoamaan käytännössä Paskalaki v2:ta. Mutta ei. Suomipoika ryömii taas äänestyspaikalle nöyrästi ja alistuneesti. Tarjolla on vaaleissa aina yhdeksän eri nimistä sosiaalidemokraattista ”vaihtoehtoa”. Demokratiaa nääs.

En jaksa lukea uutisia Suomesta enää kovin usein. Menen sanattomaksi suomalaisten nöyryyden ja typeryyden edessä kerta toisensa jälkeen.

https://www.suomenmaa.fi/uutiset/autoilijan-painannus-sai-kokoomuslaiset-alahtamaan-keskustaryhmyri-kurvinen-oikoo-vaitteita-kalliista-seurantalaitteesta-fake-news/

 

Oikeusministeri Henrikssonkin on nyt jälleen aktivoitunut vihapuheen johdosta, tosin vaan suomenkielisen puheen osalta, kukapa sitä nyt oman kielivähemmistöryhmänsä puheita haluaisi urkkia

https://oikeusministerio.fi/-/tekoaly-haravoimaan-verkon-vihapuhetta?fbclid=IwAR3cEjsnJYtVFvxGJi_5bpWAwLehpcXVLnGJWSVX7vcYXggbpEMdJhioBSU

Ei ole kuulunut hallitukselta mitään tukea Ranskan ja ranskalaisten taistelulle oman sananvapautensa puolesta, jonka pitäisi olla länsimaisen yhteiskunnan peruskiviä.

Eipä kai kun Suomi on kovaa vauhtia matkalla totalitääriseksi yhteiskunnaksi, jossa liikkumista seurataan ja sananvapaus on muuttunut sananvastuuksi.

Suomen tulevaisuus näyttää hyvin synkältä, yhtäkään valonpilkkua ei ole näkyvissä.

Tulee vaan lisää hallintokerroksia ja sen myötä veroja.

 

+13
JotuKarjalainen
Perussuomalaiset Hirvensalmi
Ehdolla kuntavaaleissa

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu