Kyläkouluteurastajatko aluevaltuustovaltaan?

Kaupunginvaltuutettu Joukamo Kortesalmi (ps.) joutui vaalipaniikissa piehtaroivan kepun Kuusamon kunnallisjärjestön sanallisen sakinhivutuksen uhriksi suuren rahan "paikallislehden" suojista.

Julkaisen poikkeuksellisesti koko lyhentelemättömän vastaukseni Koillissanomissa minua vastaan tänään 12.1.2022 julkaistuun kepun Kuusamon kunnallisjärjestön häväistyskirjoitukseen, koska en viitsi vääntää päätoimittajan kanssa loputtomasti kirjoituksen pituudesta, karsimisesta tai siistimisestä. En hyväksy tällaisia julkaisutoiminnan kaksoisstandardeja. Kansallamme on oikeus saada tietää totuus:

Aluevaalikirjoitukseni Koillissanomissa ilmeisesti osui ja upposi, kun paikallinen kepu-kalabaliikki ja -kakofonia yltyi yli äyräidensä peräti inhoinfernaaliselle tasolle asti. Vaalitappiopaniikki keskustapuolueessa on käynyt ilmeisen sietämättömäksi, kun puolueen kenttäväki ei sulata alkuunkaan puolue-eliittinsä ja avustaja-armeijansa hirttäytymistä vihervasemmistohallituksen henkilökohtaisiin hillotolppiin pelkkänä tahdottomana tukipönkkänä. Tässä umpitukalassa tilanteessa kepu-kellokkaat ovat nähneet härskin ja häikäilemättömän henkilökohtaisen hyökkäyksen viimeisenä oljenkortenaan.

Yhteistyökyvyttömien yhteisisku

On perin paradoksaalista, että kepun kunnallisjärjestön hallituksen jäsenet sortuvat syvälle suvaitsevaisuusparadoksin syövereihin syyttämällä taas kerran Joukamo-poloista tasan tarkkaan siitä, mihin itse joukkohysteerisesti sakilla syyllistyvät – kunniattomaan kunnallisjoukkiokiusaamiseen valta-asemaansa väärinkäyttäen.

Joku raja ja roti pitäisi sentään julkisella valehtelullakin olla. Kertokaa ensiksikin se edes ensimmäinen kerta, missä te olisitte osoittaneet aitoa yhteistyötahtoa ilman kepu-ketunhäntää kainalossa? Ei ole kyllä kertaakaan sellaista kohdalleni ilmennyt, mutta lupaan kolminkertaisen hurraahuudon heti sellaisen joskus tavatessani. Olen moneen kertaan todennut, että yhteistyöstä puhuvat eniten juuri ne tahot, joista itsestään siihen ei ole alkuunkaan.

Happamia, sanoi kepu Korte-pojan kannatuksesta!

Kuusamon kehityksen suunta on ollut täysin selvä – peräti neljäsosa väestöpohjastamme on menetetty hallintoaikananne! Jos se kertoo ”mallikkuudesta”, niin suomen kielen käsityskykynne ei taida olla aivan kärkipäästä. Jos tämä väestökato on vielä aikaansaatu mainitsemassanne ”hyvässä yhteistyössä toisten puolueiden kanssa”, niin on kannaltamme vain erinomaista, että se yhteistyömme ei ole ollutkaan erityisen kiinteätä!

Mitä taas tulee kuusamolaisäänestäjien ”raapustusteni” noteeraamiseen, niin jokainen voi tarkistaa kuntavaalitilastoista, että näistä kahdestatoista kynäilijästä ainoastaan yksi sai viime kuntavaaleissa enemmän ääniä kuin minä, peräti 9 minuun nähden vähemmän kannatusta, joista 4 ei päässyt edes valtuustoon ja loput 2 ei ollut tällä kertaa ehdollakaan. Ehkä heidänkin olisi ollut syytä raapustaa vaaleissa hivenen verran tehtyä enemmän? Happamia, sanoi kepu Korte-pojan kannatuksesta!

Kunnallis-kepu ei kestä arvostelua

Sitten tämä vääristelijöiden klubi kehtaa vielä väittää, että: ”Yhtään ainoaa omaa ehdotusta tai kehitysideaa Joukamo ei ulostuloissaan kykene esittämään.” Tämä siis vieläpä tilanteessa, missä nimenomaisesti juuri valtuutettu Kortesalmi on ollut vuosikausien ajan aloitteellisin ja toimeliain kaupunginvaltuutettu, eikä aivan vähäpuheisimmasta päästä. Samoin on tilanne ollut valtuuston kyselytuntienkin suhteen, missä hallintokoneistomme on hallintosääntökikkailulla romuttanut koko kyselytunti-instituution – varta vasten valtakoneistollemme kiusallisen Kortesalmen hiljentämiseksi.

Mitä taas tulee tehtyihin puolueidenvälisiin sopimuksiin, niin osoittakaa ihmeessä sieltä kohta, mitä olisi rikottu mielipidekirjoituksellani. Valtuustosopimus koskee vain valtuustotyöskentelyä, joskin siinä korostetaan erilaisten mielipiteiden kunnioitusta. Jos joukkokirjoituksenne on käsityksenne sananvapauden kunnioittamisesta, niin tällaiset jonninjoutavat ja alkuunsakin merkityksettömät sopimukset on syytä laittaa mitä pikimmiten katkolle.

Joukamo Kortesalmi (ps.)

kaupunginvaltuutettu,

kaupunginhallituksen jäsen

0
joukamokortesalmi
Perussuomalaiset Kuusamo

Perämetsien mies, joka vastustaa viimeisen asti kaikkinaista metsäholhousta. Maaseudun metsätalousyrittäjä ja jatkojalostaja, jolle metsänkasvatus on: ammatti, elinkeino, työ, harrastus ja intohimo.
Kaupunginvaltuutettu.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu