Mediamogulismin mahalasku

Kaupunginvaltuutettu Joukamo Kortesalmi (ps.) vaatii vihan vallassa toimivaa laitalehdistöämme suitsimaan sanankäyttöään. Talonpoikaismarssikin syntyi aikanaan tarpeeseen. Ei sosiaalista tilausta pidä ehdoin tahdoin luoda lisää uusintanäytöksen esille manaamiseksi.

Maamme valtavalhemedia – ”paikallislehdykkä” Koillissanomia myöten – hilluu hekumansa huipussa Trumpin hävittyä kannatusvertaillusti vain niukin naukin Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa. Vaalien tulosta mediatarjoillaan muka jonakin demokratian voittona.
Valitettavasti valeuutiset ja mielipidemanipulointi ovat olleet jo kauan aikaa täyttä totta niin siellä rapakon takana kuin täällä koti-Suomessakin. Tekopyhä mediamaailma, joka ei kokonaiseen vaalikauteen ole kyennyt tunnustamaan Trumpin vaalivoittoa vuoden 2016 presidentinvaaleissa, on nyt sanallisesti sakinhivuttamassa hävinnyttä tahoa. Kertakaikkisen raukkamaista!’

Valtamedia kansojen jakajana

Trumpista henkilönä voi jokainen olla mitä mieltä tahansa, mutta joku roti se pitäisi lehdistölläkin olla sen suhteen, mitä se uutisoi ja ennen kaikkea miten. Minkäänlaisesta journalismista ei voida puhua pääosassa Trump-uutisointia, mitä meille on pakkosyötetty koko hänen valtakautensa ajan. Ne ovat olleet silkkaa roskaa ja kertakaikkisen sairasta sonnansyytämistä.
Valtavalhemediamme on edellyttämässä kansalaisiltamme sananvapauden sijaan sananvastuuta, mutta minkä vastuun media itse aikoo kantaa aikaansaannoksistaan? Tämänkertaisen mellakoinnin juurisyynä on nimittäin nimenomaan median oma toiminta.

Mediamanattua radikalismia

Maamme mediakenttä manaa nyt vihervasemmistolaisine toimittajakuntineen ja täysin yksipuolisine uutisointeineen uutta Talonpoikaismarssia esille. Vasemmistoanarkistejamme toimittajakuorosta käsin ylistetään ja mielenosoitusvapautta korostetaan, kun vaan asialla ovat median omat lellikit. Taiteilevat toimittajamme eivät pöyristy eikä kyykyssä ole yksikään, kun nuori asevoimien veteraani menettää henkensä.
Yhdysvaltojen presidentinvaalien jälkipelissä ei Bidenillekaan voi kovin korkeata arvosanaa antaa. Kansan kahtiajakoa on ruokittu aivan yhtä lailla siltäkin suunnalta. Kaksipuoluejärjestelmä osoittaa nyt yksipuolisuutensa, kun pelin henki on upporikas tai rutiköyhä – ainakin poliittisen vallan suhteen.

Paikallislehtikin pysyköön lestissään

Kuusamon mittakaavassa meillä on kaksi kehitysestettä: keskustapuolueen yksinvaltainen hirmuhallinto ja mielipidesuvaitsematon sekä mediamielivaltaa harjoittava, tällä kertaa oululaisomisteinen ”paikallislehti”. Pitkään Kuusamon kunnallispolitiikassa mukana olleena en nyt muista kertaakaan tämän ”paikallislehden” noteeranneen toimintaani tai esityksiäni edes miltään kantilta myönteisesti. Onnistuisikohan silloinkaan kohdalleen, jos esittäisin jotakin muuta ja päinvastaista, mitä todella kannatan?
Saanen kuitenkin kiittää lehden päätoimittajaa pääkirjoituksesta, minkä johdosta tämä vastine ja saatoin lisäksi hyvillä mielin irtisanoa ilmoitussopimuksemme ja säästin näin kohtuutukun euroja parempiin tarkoituksiin ja vähemmän silmillehyppeleville tahoille luovutettavaksi. Entisenäkin asiakkaana olen näet oikeassa!
Muutoin olen sitä mieltä, että Kuusamo on pelastettava!

Joukamo Kortesalmi (ps.)
kaupunginvaltuutettu

joukamokortesalmi

Perämetsien mies, joka vastustaa viimeisen asti kaikkinaista metsäholhousta. Maaseudun metsätalousyrittäjä ja jatkojalostaja, jolle metsänkasvatus on: ammatti, elinkeino, työ, harrastus ja intohimo. Kaupunginvaltuutettu.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu