Paikallinen koronaniskoittelu tuomittavaa

Perussuomalaisten kuusamolainen kaupunginvaltuutettu Joukamo Kortesalmi peräänkuuluttaa Kuusamon rakennuskulttuuriin kestävyyttä, pitkäjänteisyyttä ja suunnitelmallisuutta sekä taloudellista realismia.

Kaupunginvaltuutettu Joukamo Kortesalmi PS-virtuaalivapussa:
Tuomitsen paikallisen koronaniskoittelun
Perussuomalaisten Kuusamon kaupunginvaltuutettu Joukamo Kortesalmi puhui puolueen virtuaalivappuhäppeningissä sosiaalisessa mediassa tuomiten jyrkästi paikalliset omat viritykset koronavarotoimiin. ”Vaikka en nykyistä hallituspohjaa kannata tippaakaan, niin siitäkin huolimatta maassamme voi olla voimassa vain yhdenlainen ja yksiselitteinen koronantorjuntapolitiikka”, kiteytti Kortesalmi.
-Johtosuhteet eivät voi toimia koskaan niin, että päämajassa päätetään yhtä ja rintamailla toimitaan toisin.
”Vaikuttaa siltä, että keskustapuolue ajaa nyt koronasodassa kaksilla rattailla ja on heittäytynyt rintamakarkuriksi: hallituksessa punavihreällä politiikalla ja koti-Kuusamossa koronakäpykaartissa paikallispopulismilla. Pääministerin todetessa mökille menosta, että nyt ei ole sen aika, puhuu samaisen hallituskokoonpanon Kuusamon kaupunginhallituksen kepu-puheenjohtaja aivan omiaan”, hämmästelee Kortesalmi.
-Vaikuttaa siltä, että keskustapuolue nauttii ministerikaartillansa hallitushunajasta, mutta paikallistasolla toimitaan kuin oppositiossa.

Talouskuri on nyt elinehtomme

Kortesalmi totesi koronaepidemian romahduttavan Kuusamon kaupungin talouden perinpohjaisesti ja vuosikausien ajaksi. ”Hallitus lupaa yhdeksää hyvää ja kymmentä kaunista, mutta ne jäävät pelkäksi katteettomaksi sanahelinäksi”, painotti Kortesalmi. ”Yhtä lailla kunnat, aivan niin kuin pienyrityksetkin, tulevat saamaan valtiovallalta pelkkää myötätuntoa ja todellisuudessa saavat selvitä talouskurimuksistaan omin nokkinensa”, arveli Kortesalmi.
-Tällaisessa käsiin räjähtävässä velkahetteikössä on kunnallinen talouspäätöksenteko laitettava aivan uusiin puihin. Kaiken maailman eliitti-Stadium -hullutukset on häivytettävä asialistoilta pois ikiajoiksi!
Vihreälle vastuuttomuudelle Kortesalmi kuittasi koronan tuoneen kertakaikkisen pajatsontyhjentämisen ilmastonmuutosvouhotukselle. ”Kun koneet ovat maassa ja lentoyhtiöt pian kauttaaltaan konkurssissa, on vihreä tavoite yhteiskuntien pysäyttämisestä saavutettu”, ilakoi Kortesalmi. ”Mitähän vihreät keksivätkään seuraavaksi”, hämmästeli Kortesalmi edelleen!
”Muutoin olen sitä mieltä, että Kuusamo on pelastettava”, painotti kaupunginvaltuutettu
Joukamo Kortesalmi puhuessaan Perussuomalaisten virtuaalivapussa sosiaalisen median
välityksellä vapun päivän häppeningissä.

0
joukamokortesalmi
Perussuomalaiset Kuusamo
Ehdolla kuntavaaleissa

Perämetsien mies, joka vastustaa viimeisen asti kaikkinaista metsäholhousta. Maaseudun metsätalousyrittäjä ja jatkojalostaja, jolle metsänkasvatus on: ammatti, elinkeino, työ, harrastus ja intohimo.
Kaupunginvaltuutettu.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu